stativ
výkonný člen KLANu
- 287
Tak mě tak napadlo, že by bylo supr udělat nějaký seznam silnic, které jsou nějak řidičsky zajímavé. Ať už jde o cesty, na kterých si pocvičíte kroucení volantem nebo cesty, kde je prostě super okolí.
Člověk pak bude moct naplánovat cestu zkratkami, které jsou sice možná delší cestou, ale zato jsou hezčí.
Za sebe bych vybral těhle pár cest:
silnice 183 při cestě z Plzně do Domažlic
- kvůli téhle silnici tenhle nápad vzniknul, jel jsem tu o víkendu a minimální provoz a naprosto perfektní povrch
- hlavně mezi Hradištěm a Radonicemi se to fajnově kroutí
cesta z Prahy do Plzně přes Malé Kyšice - Poteplí, Nižbor, Karlov a na Žebrák
- v Nižboru se můžete podívat na Zámek
- většina cesty je přes krásné lesy a silnice se místy krásně kroutí…
- povrch proměnné kvality, někde je super, jinde nic extra
- možná varianta pro fajnšmekry - na začátku to vzít přes Svárov a Podkozí - povrch nic extra, silnice úzká a spousta zatáček
silnička z Břízy do Hospozína přes Hospozínek při cestě mezi Roudnicí n. L. a Prahou
- hodně úzká pěkná rovná silnice, kde nikoho nepotkáte
Tak sem s tím, určitě jste taky jeli po nějaké pěkné cestě o kterou by bylo škoda se nepodělit.
Člověk pak bude moct naplánovat cestu zkratkami, které jsou sice možná delší cestou, ale zato jsou hezčí.
Za sebe bych vybral těhle pár cest:
silnice 183 při cestě z Plzně do Domažlic
- kvůli téhle silnici tenhle nápad vzniknul, jel jsem tu o víkendu a minimální provoz a naprosto perfektní povrch
- hlavně mezi Hradištěm a Radonicemi se to fajnově kroutí
cesta z Prahy do Plzně přes Malé Kyšice - Poteplí, Nižbor, Karlov a na Žebrák
- v Nižboru se můžete podívat na Zámek
- většina cesty je přes krásné lesy a silnice se místy krásně kroutí…
- povrch proměnné kvality, někde je super, jinde nic extra
- možná varianta pro fajnšmekry - na začátku to vzít přes Svárov a Podkozí - povrch nic extra, silnice úzká a spousta zatáček
silnička z Břízy do Hospozína přes Hospozínek při cestě mezi Roudnicí n. L. a Prahou
- hodně úzká pěkná rovná silnice, kde nikoho nepotkáte
Tak sem s tím, určitě jste taky jeli po nějaké pěkné cestě o kterou by bylo škoda se nepodělit.