• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Podlaha u řidiče

ScIRIUS

nový člen
2
Zdravím,

jsem pár dní majitelem Mazda 3 HB z roku 2023 a měl bych dotaz na podlahu u řidiče. Je nerovná podlaha "normální" stav? Na podlaze jsou místa, kde je jsou hrboly nebo naopak propadlá místa - jakoby tam chyběla nějaká výplň. Například pociťuji hrbol na patě, pokud sundám nohu ze spojky a dám ji kousek před ní na podlahu. Mám originál pryžové koberečky, přes které je to také cítit. Máte někdo na svém autě něco podobného? Díky... možná hledám jen zbytečné mouchy :)

Já jsem řešil propadlinu a šli jsme se s technikem v salonu mrknout na vystavené nové auta a měly to všechny. Asi se tam někde vypouští voda po brodění 🤔

Díky za reakci. V říjnu jdu na garančku, tak se schválně na to zkusím zeptat v servisu, co za tím stojí.

Back