Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mam to takrka stejne,jen s tim rozdilem,ze nemam nove auto,ale Mazdu 5 , 2009..Mám svou CX3 u Uniqa. Platím 8500 Kč ročně a mám tam úplně všechno (povinný , havarijko , všechny skla , zvěř , vandalismus, GAP , atd. ) a kontakt jsem měl přes www.epojisteni.cz
Je potřeba vědět kolik má člověk bonusů u ČKP. Pošli mi do zprávy jméno a příjmení, rodné číslo a motor a spočítám a pošlu kolik by to vycházelo
Uff to jsou hrozné cifryTak tohle mě taky zajímá, příští týden nám dorazí CX3, tak jsem zkoušel pojišťovny, Allianz 32 tisíc, ČP 24 tisíc, na nabídku Uniqa od dealera ještě čekám. Takže ty vaše částky mi připadají jak sen, čím to?
No bonusů bude asi nula, jelikož auto jsme měli napsané vždy na někoho z rodiny, teď už to chceme na sebe. Ale že by byl rozdíl na bonusech z 30 tisíc na 7 tisíc se mi stejně nezdá
Čaj borci, můžu se zeptat jak veliky platite pojistky na cx-3? At vim na co se mám připravit, vím že to záleží od toho co všecko je pojištěny ale su zvědavej. Aspoň +/-
Díky