Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky za rychlou odpověď, pojistka byla v pohodě. Ale parkovacky stále nesvítí. Už jsem z toho v koncích.Parkovačky jsou napajený přímo z jednotky BCM , pojistka je jen pro jednotku - resp pro sekci osvětlení - v hlavní pojistkovce pojistka 19 - Tail 15A
Zobrazit přílohu 38658
Nn žádný ledky.Ajaj, že by někdo předtím jiskřil při instalaci LED?
To nemusels být ty. Oprava BCM / výměna BCM.Nn žádný ledky.
Nebo takhle. Je tam denní svícení ale tak už jsem to koupil.Nn žádný ledky.
Tak třeba problém z tohoto důvodu. Odpojit DRL, třeba je to jen špatně zapojené nebo je špatná jednotka pro DRL.Nebo takhle. Je tam denní svícení ale tak už jsem to koupil.
Asi je to možný, do nedávna to normálně fungovalo. Každopádně se v tom vůbec nevyznám. Je to napojený, tak že se aktivují pod volantem externím vypínačem a přepne se na parkovačky. Ten externí vypínač při zapnutí svítí. Každopádně nefunguje ani ty přídavné ledky ani parkovacky a ani naklápění xenonu. Což je pro mě asi to nejhorší. Myslím ty xenony.Tak třeba problém z tohoto důvodu. Odpojit DRL, třeba je to jen špatně zapojené nebo je špatná jednotka pro DRL.
DRL, v tom případě bych to asi nechal na nějakém autoelektrikáři.Jo a ani nevím co to DRL je a ani kde to najdu. Elektronika je pro mě Španělská vesnice.
Jo to bude asi nejlepší. I tak díkyDRL, v tom případě bych to asi nechal na nějakém autoelektrikáři.
Díky. Mám velmi podobný problém, jako je v tomto vláknu. Moc prosím o radu shr3k: přestaly mi fungovat/svítit led v osvětlení SPZ -Mazda CX7/2.2. Klasicky jsem začal dávat nové led. Po vložení do patic jsem zapnul osvětlení na páčce u volantu a pak "asi zkrat" = přestal v ten okamžik znít ten zvuk, oznamující zapnutá světla bez motoru s otevřenými dveřmi, dále pak obrysová světla také v ten okamžik přestala svítit a to jak vepředu, tak i vzadu = koncová světla a nesvítí ani mlhovky vzadu. Ostatní světla O.K. včetně brzdových světel, které jsou také O.K.To nemusels být ty. Oprava BCM / výměna BCM.