Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Akumulátor neodpojuj. Je tam BOSAL ORIS a nějaká jejich obslužná jednotka, ze schématu zapojení je to přes pojistky F2 a F4 v hlavní pojistkové skříňce na levé straně motorového prostoru.Taky jsem to zkoušel podle návodu, bohužel mám jinou pojistkovou skříňku, kde tyto pojistky vůbec nejsou, nebo moznaz jsou, ale na úplně úplně jiných pozicích. Mam 3.3 /254. Napadlo mě odpojit na půl hodiny baterku, je to nějaký problém u mailhybridu?
Tuto pojistku vyndat a vrátit. Ale funguje jenom než zavřeš kufr.. po té i když je tažné dole, tak nefunguje zásuvka. A tato chyba je u všech... Mění se jednotka tažného, já čekal 3 týdny na novou..Jo a tato pojistkovka je v motorovém prostoru..úplně v rohu u oknaAkumulátor neodpojuj. Je tam BOSAL ORIS a nějaká jejich obslužná jednotka, ze schématu zapojení je to přes pojistky F2 a F4 v hlavní pojistkové skříňce na levé straně motorového prostoru.
Asi něco u BOSALu nevychytali.A tato chyba je u všech... Mění se jednotka tažného, já čekal 3 týdny na novou.
Nic nezabralo, musela se měnit řídící jednotka.Dobrý deň,
Chcem sa opýtať ci sa niekomu nestalo ze prestalo fungovať vysuvanie ťažného zariadenia.
Dnes ráno som potreboval ťažné ale po stlačení tlačítka v kufri sa nič nestalo.
Jedna sa o originál ťažné dodávané mazdu.
Kde by mohol byť problém?
To je jiná pojistkovka... Ta s taznym je v motorovém prostoru v pravém horním rohu - když stojím před autemDobrý den,
Mám stejný problém - tažné nelze vysunout, ovládací knoflík nesvítí. výše uvedený postup nefunguje. Skříňka s pojistky vypadá jinak. Viz priloha.
Zobrazit přílohu 53345
Diky, zajedu do servisu, opět ;-(Toto je už známy problém a v servise mi potvrdili ze majú na to aj technicke info. Na 99% sa jedna o problém s riadiacou jednotkou. Musia ju vymenit