Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Oka po robotě to zkusim diiiiiikRada : umy okno hore ako je senzor asi tam máš nejakú špinu
Nemyslím to ako vtip! Vážne to správ
Doufam, ze to bude jen spinave sklo v miste cidla - kamery -sedly já měl neco podobného,navíc mi svítila kontrolka přejíždění jizdních pruhu a byla to kamera v předním skle,po výměně kamery ok.
Sedly : ja som sa vtedy na to pýtal v Mazde povedali že 99,9% toho chybového hlásenia je znečistením oknom,a naša výbava nemá vybočovanie a podobne takze to bude podľa mna len tým sklom,niekedy stačí zastať vypnúť motor a naštartovať a zhasne toDoufam, ze to bude jen spinave sklo v miste cidla - kamery -
Oka ... dekujiSedly : ja som sa vtedy na to pýtal v Mazde povedali že 99,9% toho chybového hlásenia je znečistením oknom,a naša výbava nemá vybočovanie a podobne takze to bude podľa mna len tým sklom,niekedy stačí zastať vypnúť motor a naštartovať a zhasne to
Mám novou funglovku a kamerka mi to dělá taky poměrně často. Stačí umejt okno u kamery. Dost často se to spíná uprostřed cesty, třeba po 10 ti minutách jízdy. Nechápu, v Mazdě mi řekli, že je prostě špinavý okno, ať čistim. Zatím to vždy pomohlo.Ano přesně, určitě to do někoho napakuji jak naschvál když to zrovna nebude fungovat
Jinak když je zamlženo tak to vím že kamera hlásí, ale to slunko mě štve to není ani v návodu napsáno a proto si myslím že ta kamera je nějak chycená částečně.
Já pořád čekám až při nějaké příležitosti vyskočí kontrolky a stále nic. Je fakt, že auto mám furt čistý. U mě to bylo zřejmě špínou na skle.Tak včera i dnes jak zase svítilo slunce tak asi 3x každý den hláška že kamera nemá výhled
můžu se zeptat zda to pomohlo. dosud jsem nic podobného nepozoroval, ale teď dva týdny podzimní krásne sluníčko mi vypne kameru a rozsvítí se všechny světla, jako bych jel v noci. @pietro myslím si, že blikali protože si je oslňoval, protože přestalo fungovat vykrývání a všechny světla se rozsvítili jako v noci. Taky se mi to stáváTak dnes při Garančce 40 tisíc jsem nahlásil že KAMERU blokuje slunce a koukli na diag a tvrdí že je nějaký nastavovací SW, kde mění citlivost a upravili mi to .... tak uvidím.