• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika přední parkovací senzory a kamera

RiverCZ

nový člen
Zprávy
8
Zdravím, mám teď nově mazdu 3 BN 2018 z německa ve výbavě revolut, auto má vlastně úplně vše až na přední parkovací senzory a kameru. Což mě docela štve. Dodělával tady někdo přední kameru nebo senzory a poradil by? Chtěl bych to tam nechat dodělat. Zajímala by mě cena? Eventuelně to klidně můžu hodit do autorizáku, na jaře tam stejně jedu na výměnu oleje v převodovce. Díky

Přední čidla (originální i neoriginální) půjdou dodělat docela bezproblému. Musí se vyvrtat díry do nárazníku, zbytek je jen tahání kabelů.
Ale že by BN v Evropě měla přední parkovací kameru (jako třeba větší Mazdy), tak to nějak nevím. Respektive ať prohlížím katalog horem dolem, tak jí tam nevidím.
Jedině nějaký univerzální řešení co dělají Číňani. Viděl jsem i 360° zobrazení, ale to byla všechno Čína.

Přední čidla (originální i neoriginální) půjdou dodělat docela bezproblému. Musí se vyvrtat díry do nárazníku, zbytek je jen tahání kabelů.
Ale že by BN v Evropě měla přední parkovací kameru (jako třeba větší Mazdy), tak to nějak nevím. Respektive ať prohlížím katalog horem dolem, tak jí tam nevidím.
Jedině nějaký univerzální řešení co dělají Číňani. Viděl jsem i 360° zobrazení, ale to byla všechno Čína.
ano napsal jsem to špatně, zajímala mě možnost zda se dá dát kamera nebo jen čidla, co tak čtu tak se asi docela vyznáte. Nevíte kolik by to tak mohlo stát? dodělat čidla v autorizáku?

Nedávno mi měnili v Mazdě jedno rozbitý čidlo od kamene na dálnici a stálo to myslím něco málo pod 4k. Samozřejmě s prací. Ale jsou tam čtyři, jak vpředu, tak vzadu. Samozrějme plus nějaká ta komunikační jednotka. Takže dobře zvaž jak moc jsou ty senzory pro Tebe nepostradatelné.

Nedávno mi měnili v Mazdě jedno rozbitý čidlo od kamene na dálnici a stálo to myslím něco málo pod 4k. Samozřejmě s prací. Ale jsou tam čtyři, jak vpředu, tak vzadu. Samozrějme plus nějaká ta komunikační jednotka. Takže dobře zvaž jak moc jsou ty senzory pro Tebe nepostradatelné.
mám v mazdě poměrně velkou slevu takže myslím že za komplet bych se teda vlezl tak kolem 8-10k což není špatná cena

Back