• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Rádio, funkce EXT

Pazy

nový člen
Zprávy
7
Zdarec mám 6ku rok 1/2003, je tam rádio bez Bose, koupil jsem si bt modul a když ho připojím ze zadu do rádia nemám v rádiu funkci ext mode, jen am/FM/cd , je nějaká možnost tudle funkci zapnout?? Na novější Mazdě sem ji měl, tam to fungovalo bez problémů

Nemáš napravo vedle tlačítka CD ještě jedno tlačítko TAPE/MD? Když zmáčkneš 2x přepne se na Media jestli si dobře pamatuju.

Nemáš napravo vedle tlačítka CD ještě jedno tlačítko TAPE/MD? Když zmáčkneš 2x přepne se na Media jestli si dobře pamatuju.
Tlačítko tam mám, ale když je mačkam nic se neděje, prostě se to nechce přepnout, na telefonu bt vidím to se normálně připojí ale rádio nejsem schopnej přepnout

Poslední úprava:
Vždyť je to tam napsané. Propojka nebo 0ohmový odpor. :rolleyes: Četls to vůbec?

Back