Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U 2004 se o zobrazení stará řadič v rádiu. V novějším cca od 2005 (už ale před FL) rádio komunikuje s displejem přes CAN a řadič je přímo v displeji. Sežeň si ten novější, stačí přípojit na CAN HI a CAN LOW. Pak se budou údaje z modulu klimatizace a topení zobrazovat na displeji bez potřeby orig. rádia a na displej bude moci posílat údaje i nějaký ten Číňan s patřičným adaptérem a SW výbavou. Nebo lze starý displej řídit SW modulem Kannatechs TBX-T001, ale ten je dost drahý, dnes je levnější koupit novější displej třeba z vrakáče. Starý displej BP4K-66-EV0 vyměnit za BP4R-61-1J0A, a připojit přímo paralelně na Mazda audio konektor (všechny potřebné signály a napětí jsou na něm přítomny i ve staré verzi rádia). Zapojeni konektoru:
Zobrazit přílohu 12201
To netuším, ale řekl bych, že ten konektor do rádia 2004 byl snad ještě menší. Přece jen, naposledy jsem to viděl před cca 13 lety. Však si to rozhoď a uvidíš.Narazil jsem na tohle, v názvu je dobrý kód, ale na fotce mi to přijde jako ten malý konektor viď? http://bazar.automedik.cz/AMD7675681956/mazda/3
Viz post číslo 2 , je tam na obrázku vše potřebné, co každý autoelektrikář potřebuje. Do rádia je vzadu zastrčen klasický "Mazda" konektor, na kterém je trvalé +, spínané +, zem, CAN_HI, CAN_LOW. Tyto signály je potřeba vyvést (např. vypíchat piny, napájet k nim vodiče) a připojit na příslušné vodiče odděleného displeje.Prý to není kam zapojit...
Viz post číslo 2 , je tam na obrázku vše potřebné, co každý autoelektrikář potřebuje. Do rádia je vzadu zastrčen klasický "Mazda" konektor, na kterém je trvalé +, spínané +, zem, CAN_HI, CAN_LOW. Tyto signály je potřeba vyvést (např. vypíchat piny, napájet k nim vodiče) a připojit na příslušné vodiče odděleného displeje.