Mit0
nový člen
- 15
Ahojte idem vas informovat a zaujimam sa o vas nazor na vzniknutu problematiku ohladom mojej starej mazdy 6gh ktoru som predal pred 2 rokmi. Presne v tomto case teda presne januar februar 2019 som mal zadrete zadne lozisko a nefunkcnu parkovaciu brzdu + bola poskriabana strecha vsetko som dal opravit a nastriekat. Bohuzial sa vsetky opravy natiahli a skoncila stk na konci februara. Cca. v polovici marca som absolvoval novu stk ek pretoze som sa rozhodol auto predat a kupit vacsie (cakali sme babo) kupujuci si auto niekolko x auto bol pozriet najazdil v nom nieco o vsetkych vadach, opravach co som vedel som ho informoval aj o technickom stave auto tak dobre ako som vedel... Po cca 2 mesiacoch ma prisiel pozriet s autom ze spokojny ze mu mechanik povedal ze auto je v super stave... ALE dnes mi volal po 2 rokoch volal ze nepresiel emisnou ze ma vysoke hodnoty atd atd skusal na mna ze ci som nepodplatil technika a ze on ide dat auto na expertizu a chce aby som opravu zobral na seba ze treba vymenit pol motora za 2500€. A neviem ako sa k tomu mam postavit lebo ma to zaskocilo. Ja som v roku 2019 presiel na 1x a teraz toto. Dakujem za diskusiu ??? inac mazda bola 12/2007 model GH tzn. zaciatok predaja tohto modelu na vybranych trhoch myslim ze 3xxx vyrobeny kus.