• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Rozdělování vzduchu vpravo - GH 108kW

Puablitos

nový člen
2
Ahoj. Prosím o radu a pomoc s následujícím problémem.
GH před FL 2011, 108kW
V autě mě fouká pouze studený vzduch v celé pravé polovině. Tzn okno, dopředu i na nohy. Diagnostika mě ukázala chyba "B108271 - Servomot. rozdělování vzduchu vpravo - Chyba akčního členu"
Tzn asi nějaká hlavní klapka, která pouští teplý vzduch do pravé poloviny. A moje otázka zní, kde by ta klapka mohla být? Odkud se k ní nejlépe dostat? Protože palubovku jsem nikdy nerozdělával a upřímně řečeno z toho mám docela vítr. Navíc teda ani nejsem schopnej najít zmíněný díl někde na internetu.
Díky moc

mazda.jpg

Když to napojíš na forscan, tak ti napíše kterej přesně servomotor to je a v servisním manuálu se pak podle toho kódu vyhledá postup. Btw jen pro pořádek je tvoje auto max rok 2010 začátek

Když to napojíš na forscan, tak ti napíše kterej přesně servomotor to je a v servisním manuálu se pak podle toho kódu vyhledá postup. Btw jen pro pořádek je tvoje auto max rok 2010 začátek
Ahoj. Ok, díky. Btw jak jsi přišel na ten rok? V TP i na dia je 2011 🤔

GH před FL pro náš trh (všechny karosářské verze) výrobně končí už 2009.
Když dáš VIN, tak ti řeknu i den kdy vyjelo z fabriky.
Jinak je opravdu lepší používat ForScan, i když ten Bosch je taky dobrej.

Ve světě se fla před fl láme během 2010 nejpozději

Back