• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Skandinávské DRL - zadní světla spolu s DRL

• Vlákno založil Vlákno založil osch
  • Datum založení Datum založení
Povedlo se to někomu vyřešit? Na aloi jsem našel světla místo odrazek do zadního nárazníkui.odrazky Teď jen,kam to napojit

Napojit na zadní světla jeden kabel na kostru, druhej na obrysovky a jeden na brzdu nebo mlhovky

Predné obrysovky svietia stále a zadné neopak nie, nebolo by lepšie cez rozpajacie relé na hlavné svetlá(neviem kde kábel k nim) a trvalé napájanie na acc?

A nevede to dozadu?Když jsem dělal tažný,tak na levé straně vzadu jsem narazil na úplnou elektrárnu,mám pocit,že je tam udělaný rozvod do celého auta,tak tam by se asi dalo napíchnout někam

Ak sú zadné obrysovky spínané kostrou tak máš pravdu, objednám ak to niekto zistí. Ja napríklad nechcem ak to urobím aby tie ali svetlá svietili keď sa zapnú klasické

Ajoo sory, my jsme v tematu DRL. Myslel jsem napojení na klasiku

Mne sa nepáči že za tmy by svietili 4 vzadu, bude vidno že tam nepatria a určite bude iná intenzita. Ale to už sú asi len moje psychické problémy ako som pochopil z tvojej reakcie. Asi som jediný.

Našel jsem video, sice je min kvalitní ale zas tak zlý to není přijde mě to nastejno, oproti těm předním co tam má

Back