• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Škola bezpečné jízdy - Dlouhá Lhota u Příbrami - 1.12.2019

Zúčastníte se v termínu (možnost označit více odpovědí):

• neděle 12.1. (pokud bude termín volný)

Hlasy: 0 0,0%

• Celkem voličů
    8

Buddha

výkonný člen KLANu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
270
Nahodil jsem anketu zájmu o termíny "školy smyku" s pár praktickýma informacema. Je o to dost zájem (zejména po dnešku), tak se rozhodněme rychle. Když nás bude dost, vyjednám slevu cca 30%. Zájemci ozvěte se, já pojedu určitě, potřebuju se zaučit na předokolku :)
https://www.facebook.com/events/2834771443240495/

Za mňa jedine sobota, nemám už v práci dovolenku do konca roka (s výnimkou týždňov kde sú vianoce a nový rok).

Účasť ešte potvrdím, ale predbežne záujem mám.

Po 6.12.jakýkoliv den.Výše uvedený odkaz na facebook nejde zobrazit, že je prý poškozen.

Příští sobotu nejdříve, ale určitě víkend

Mno ja jaksi nefacebookuju, takze to nejak domluvte a uvidi se. Moje ucast je primo odvisla od terminu, avsak samozrejme pocitam s tim, ze na me to nestoji ani nepada ;).

Quick verze: 1.12. (neděle) je volno min. pro 10 lidí. Likujte tenhle příspěvek, kdo může a já bloknu místa.
Zaplatit se musí předem.

Jelikož ne všichni facebookujem, tak založena anketa i zde ;) Vzhůru do hlasování :troll:

Kopíruju podpůrné info z fb:
V ranní části se teoreticky probere správné posezení v autě, způsob správného ovládání vozu a základní principy chování vozidel v dynamických situacích. Potom následuje praktický nácvik ovládání vozu v situacích: nouzové brzdění, slalom, jízda na kluzkém povrchu, zkrocení smyku, aquaplaning apod. Oběd lze zajistit u organizátorů.
Vhodné i pro naprosté začátečníky (dle mých osobních zkušeností např. pražské taxikáře) !
V ČR existují 3 typy "naučných" polygonů:
1. Nejstarší za cenu odpovídající 3 plným nádržím (Most, Sosnová)
2. Nejlevnější za cenu 1 nádrže (Hradec, Bělá p. B) s velmi omezenými podmínkami
3. "Cenově uprostřed" za cenu 2 nádrží - Lhota kousek od Příbrami
Kategorii 2 jsem vyzkoušel a nestojí za ten čas, kdo potřebuje rychle odečíst 3-6 bodů, ať absolvuje kat (1), osobně jsem letos v lednu vyzkoušel Lhotu s int 4x4 a odjížděl jsem nadšen. Kousek od Prahy, inteligentní i zábavný instruktor/provozovatel, hodně slušná cena. Chci se tam vrátit s novou Mazdou.

ahoj vespolek, rád bych se připojil, pokud bude akce otevřena i pro "tiché čtenáře" :) pokud ale bude moc lidí, tak pochopím když budou mít veteráni přednost :)

Akorat z toho podpurneho infa jsem si nebyl uplne jisty, zda se jedna o ten jejich celodenni kurz. Tusim oni ho nazyvaji Standard.

Tak snad konečně vyzvednu tu mikinu a tričko co ? ;)

Akorat z toho podpurneho infa jsem si nebyl uplne jisty, zda se jedna o ten jejich celodenni kurz. Tusim oni ho nazyvaji Standard.
Ano, "jejich" Standard (bez odečtu bodů) trvá 7 hodin a přinese užitek jak poprvé, tak opakovaně. Mě minule nechal majitel jezdit osamoceně až do tmy.
Průběh přidané řidičské hodnoty je následující:
1. vím, co mám dělat (teoreticky), 2. občas se mi podaří udělat, co mám dělat, 3. často se mi daří udělat, co mám jako řidič dělat :)

Podle výsledků ankety jsem objednal 6 vstupů na 1.12. 2019 (neděle) se slevou 30%, které zaplatím. Kdo bude mít zájem si koupit zlevněný vstup, ať mě kontaktuje ind zprávou. Plná cena je 3 993 Kč/7 hod.

Aktualizace: do zítřka 21 hod (až se vrátím z kina, hádejte na co asi půjdu ?) mi MaxCars (www.maxcars.cz) drží 12 vstupů na 1.12., pak je prodá. Prozradili mi, že Car Star je jejich stálým partnerem a vysvětlili, proč do vodní vany nesmí některé kombíky M6. Všechno ostatní už můžou absolvovat.
Sleva cca 1300 Kč z ceny v katalogu je dost slušná, pokud vytvoříme trojice. Administraci a zařízení kuponů zajistím, jenom v tom nechci mít dlouho moc peněz, takže máte čas do zítřka večer :)

užijte si to všichni, sice jsem nikdy neabsolvolval jejich plný "výcvik" s teorií, ale párkrát jsem na Dlouhé Lhotě byl a jak znám jejich přístup k věci, budete mít velmi zábavný den s hromadou nabytých či znovu objevených řidičských znalostí a dovedností! Tou dobou budu trénovat zcela jiné klouzavé disciplíny na sněhu, ale budu se těšit na bohatou Galerii z této akce! :)

Back