Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na tohle mají už servisní postupy. Hodně lidí s tím má problém.Já řeším reklamaci těsnění a lícování dveří jak řidiče tak spolujezdce. Při otvírání dveře škubají těsnění.
Zobrazit přílohu 25602 Zobrazit přílohu 25603
Tak ty dveře to je teda bída, takhle sprasený nebyly ani M3 montovaný v Mexiku. Kam se poděla pověstná japonská preciznost ?Já řeším reklamaci těsnění a lícování dveří jak řidiče tak spolujezdce. Při otvírání dveře škubají těsnění.
Zobrazit přílohu 25602 Zobrazit přílohu 25603
Ty vado. Já mám sedan a absolutně ok. Vím že na zahraničních fórech se to hodně řešilo a dealeři vše údajně vyřešili. Prý podle jednoho "nějakého" postupu.Trable s těsněním určitě nepodceňujte. Já toto řešil začátkem prosince a řekl bych, že jste na tom ještě dobře, pokud vám to "pouze" škrtá.
Mně to škublo jen občas, tak jsem tomu moc velkou váhu nepřikládal. Když jsem pak jeden den chtěl vystoupit z auta, těsnění se zachytilo o tu lesklou lištu na B sloupku a celou ji zlomilo a vytrhlo.
Po opravě mi bylo doporučeno občas ta těsnění dorážet, protože očividně trochu cestují ven z té drážky ve dveřích, do které jsou zasunuty. O svolávačce zatím info není, byť o problému Mazda ví a mají ho údajně převážně hatchbakáři (info ze servisu).
@Michall odkud máš informaci, že jsou na toto postupy? Mně i po výměně lišty z B sloupku s těsněním stále zachytává. To těsnění na dvěřích mi nebylo.
Zobrazit přílohu 25956 Zobrazit přílohu 25957
Ondřeji, na lak se ti ten silikon dostane tak i takTo trhani je zvlastni. A nechybi tomu z vyroby nejaka lubrikace, takze to pak trpi teplotami a "primrzanim" nebo prilepenim (za horka) k laku? U starsich aut jsem vzdy pravidelne osetroval silikonovym olejem (bacha ale, aby se nedostal na lak), aby nepuchrelo a neprimrzalo. U novyho auta je to ale divny, to kazdopadne
Ondřeji, na lak se ti ten silikon dostane tak i tak
Nikdy nepoužíváš třeba vosky nebo detailery? V 99% je silikonový olej.Ale jen na to místo proti gumě, kde je to jedno . Z kastle (myslím na viditelném místě, situace kdy by si člověk stříknul někam na střechu) se v podstatě nedá vyčistit.
Hatchback taky?
A z obou stran?Ma niekto problem s tym, ze prave zadne dvere akokeby podfukuju? Okna su zavrete na doraz, zo zadnych dvier ide taky sum ako ked je okno pootvorene asi 1cm a fuci dovnutra....prejavuje sa to az nad 80kmh...tesnenie neni nijako poskodene...v servise sa vyjadritli tak, ze objedavaju nove tesnenie a budu ho menit. Mam ale verziu sedan.
Ako myslis z oboch stran? Oboch stran tych dveri? Ci oboje zadne dvere?A z obou stran?
Tyjo...já mám najeto teď cca 5700 a nic. *ťuk ťuk*. Jak ti končí vinko? Poslední 6ti číslí.Ako myslis z oboch stran? Oboch stran tych dveri? Ci oboje zadne dvere?
Co som spozoroval za mojich 6600km co auto mam, tak asi od 2000km som to zacal pozorovat ale od zaciatku to boli len zadne prave dvere. Lave nepozorujem vobec a pride mi to tak, ze sum vychadza zo strany ktora je blizsie k prednym dveram. Ked som tam dal ale ruku nic nepodfukovalo citelne...len sum
V mojom pripade som si este nejaky cas pockal, nakolko som si zvolil verziu ktoru nikde nemali tj. Sedan G122 Plus, deep crystal blue, vyroba september 2019 (září) VINko mi konci 137326Tyjo...já mám najeto teď cca 5700 a nic. *ťuk ťuk*. Jak ti končí vinko? Poslední 6ti číslí.