Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ty pístní šrouby ve třmenu co přitahují desky mají tendenci přes tu prachovku vysychat a pak se zaseknou. stalo se mi to taky u jednoho šroubu a deska byla přitažená ke kotouči jen na jedné straně (konkrétně šlo o destičku na zadní straně kotouče, kam pohledově není vidět)..., měl jsem to štěstí že jsem plánoval měnit komplet přední brzdy (poprvé ve 160 tkm). na jedný straně uplně v pohodě. na tý špatný ten jeden šroub totál vyschlej a zadřenej. je dobré to třeba při káždé roční výměně pneu zkontrolovat, je to pár šroubů navíc a třeba tam přidat vazelínu, aby se nestalo co tobě. taky mi trochu pomohli na technický, když měřili brzdy... říkal, že ta vadná strana brzdí hůře a bylo to právě tímtoDalsi zkusenost, cestou do Prahy se mi znicil-zasekl levy zadni trmen, znicil desku i mesic stary kotouc -vymena 2x kotouc, 2x desticka, 1x trmen a kapalina, cena cca 8000Kc, vzali me hned rano bez objednani, oprava cca od 9.00 do 16.00.
nevím kolik stojí třmen(edit:stojí 1700Kč), ale 8000 Kč mi přijde docela raketa za zadní brzdy..Dalsi zkusenost, cestou do Prahy se mi znicil-zasekl levy zadni trmen, znicil desku i mesic stary kotouc -vymena 2x kotouc, 2x desticka, 1x trmen a kapalina, cena cca 8000Kc, vzali me hned rano bez objednani, oprava cca od 9.00 do 16.00.