• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Spotřeba 1.5 Skyactiv-G

Nico68

člen KLANu
38
Ahoj. Tak jsem na Znojemsku a jak jsem slíbil, že už pojedu dle předpisu, ujeto 339 km a průměrná spotřeba je zatím 5,8l/100 km, (mohu doložit foto)

Proč bys dokládal foto na 5,8l proboha? Na 2l mám běžně spotřebu stejnou a to jsou jízdy mimo legální rychlosti, s legální rychlostí mi to jede i za 4,8l - nebo pak delší trasy jako Chorvatsko, Rakousko, Německo.

Za mě proste 1,5 do M3 nepatří - slabé a trápí se to takže to pak víc papá.

Ale taky jsi psal něco o úplně jiných rychlostech a teď že jsi jel legálně…. No asi na to nemám nervy, ať to jezdí.

Na 2l mám běžně spotřebu stejnou a to jsou jízdy mimo legální rychlosti, s legální rychlostí mi to jede i za 4,8l - nebo pak delší trasy jako Chorvatsko, Rakousko, Německo.
On nemá vypínání válců.

Jj po dálnici jsem jel max 140km/h, jinak podle předpisů a teď jezdím po návštěvách malé vzdálenosti, po vesničkách a zvedlo se to na 5,9

Takže už mám legální jízdou najeto 459

Ahoj. Tak najeto necelých 800km a spotřeba už se pohybuje mezi 5,9 - 6,0 l, myslel jsem, že to bude méně, když jezdím legálně a když se dá jet i s dvoulitrem pod 5l. Ale mám jiný problém, prosím o radu. Dnes jsem jel na přepis vozidla a v garáži mám malou loužičku a jak jsem vyjížděl, tak i cestičku od vody. Může to být z klimatizace? ochutnal jsem a je to jen voda. díky za odpověď.

jinak klima je vypnuta.

Pokud se bavíme o generaci BM/BN tak nevím o tom že by tyhle auta jezdily pod 5l. Ve většině případů tak něco kolem šesti a jízdy na důchodce a pak 7.5l až osm při ostrejsich jízdách. Hlavně tyhle auta nejsou do diskuze na spotřebu. Je v tom motor co žije z otáček a pokud je nemá tak dostává na prdel. Já mám třeba dlouhodobě v rozmezí 6.4 až 7.5 litrů dle stylu a vzdálenosti.

Samsung S22 256GB Tapatalk

6.8 po ostravě, dálky méně. Normalka. Pohybuju se tak 5-9

Back