Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jaká to náhoda ?No vzhledem k tomu jak se většina účastníků jmenuje máme ten den svátek tak uvidíme ?
I kdyby ne, tak dojeď ?Aha. Že bych stihl navoskovat auto?
Tož co ty? ? Už ziiiitraaaNo vzhledem k tomu jak se většina účastníků jmenuje máme ten den svátek tak uvidíme ?
Když to dobře dopadne a nesedřu se zítra v práci při asfaltování tak se na chvíli zastavím někdy mezi druhou a čtvrtou ?Tož co ty? ? Už ziiiitraaa
Super. ?. Budeme tam, i v případě, že se dnes nepovede dát moji trojku dokupy ?Když to dobře dopadne a nesedřu se zítra v práci při asfaltování tak se na chvíli zastavím někdy mezi druhou a čtvrtou ?
Byl by o něco příjemnější, kdyby se v 21. století daly normálně sehnat náhradní díly na auto, a kdyby si moje trojka každých skoro 14 dnů nevymýšlela závady ?Skvěle strávený páteční večer
Takhle stalo MXo půl zimy,ne k vůli dílům,ale neb jsem byl pomalý.?Držím palce,ať to brzy vyřešíš.?To musíme všichni ? moje auto ale prozatím takto ?
Zobrazit přílohu 46508
Díky..Takhle stalo MXo půl zimy,ne k vůli dílům,ale neb jsem byl pomalý.?Držím palce,ať to brzy vyřešíš.?
Super. ?. Budeme tam, i v případě, že se dnes nepovede dát moji trojku dokupy ?
Ještě mě napadlo, mám k dispozici takové vozíky pod auto, aby se s tím dalo hýbat, když je auto nepojizdné... To by jste sem do Ostravy dotlačili, ne?! ??Byl by o něco příjemnější, kdyby se v 21. století daly normálně sehnat náhradní díly na auto, a kdyby si moje trojka každých skoro 14 dnů nevymýšlela závady ?