• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Třepání auta v tahu

• Vlákno založil Vlákno založil Radekz
  • Datum založení Datum založení

Radekz

nový člen
Zprávy
5
Ahojte,
řeším problém s trepanim auta při tahu, jde to hlavně cítit při 4,5,6 rychlosti a nebo kopce..
mazda 5 105kw Rf5j 2010

pravděpodobně je to problém hnací hridele, která vede do poloosy (unasec/podpora poloosy) - je tam vůle v kloubech.. Problém je, že poloosu seženu ale tě unašec ne. Nemáte s tím někdo zkušenosti? 25-700 je označení dílů.

nebolí tento celek:

a není to jen cukání? to může dělat klimakompresor, ale cítí to jen řidič na plynu co jsem tak vypozoroval ...

a není to jen cukání? to může dělat klimakompresor, ale cítí to jen řidič na plynu co jsem tak vypozoroval ...
Ahoj, ne - třepe se celé auto. Mám vyměněnou i pp poloosu, palivovy filtr, dělaly se rozvody a silenbloky motoru, silenbloky nápravy. Furt nic nepomohlo. Mám pocit, že to jde od levého kola.

Já to neměnil, měnil to mechanik, ale měnilo se jich více. Nevím kolik jich tam celkem je. Měl jsem vůli v držáku na pravé přední poloose. To se taky vyměnilo.

Back