• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Ukončení výroby - stop objednávek ?

zmaspace

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
6
Ahoj

chtěl jsem koupit novou CX-5, protože prostě proto, a bylo mi řečeno, že jsou objednávky zastaveny a je možné koupit pouze vozy skladové; a to ještě je nutné stihnout přihlášení do konce června 2024, protože EU normy.

(pak si to musím přihlásit salony na sebe a prodávat jako registrované?)

Nemáte k tomu někdo víc info?

Každopádně mi byly nabídnuty CX-5 v Exclusive pod milion a s bonusem ala zimní pneu zdarma, což je příjemné, zbude na další dovolenou; na základě referencí zde z fóra se pojedu zkusit domluvit ke dvěma prodejcům (díky za ně).

Díky za info.

Z.

Viac info nemám ale túto informáciu mám už z februára (únor) keď som kupoval svoju BP. Spomenul to predajca.

Takže pravda to bude a keď ju chceš tak asi netreba váhať

Taky jsem dostal včera v Táboře info, že CX-5 bude nová a už jsou jen doprodeje skladů.
Asi proto tam mají min 6 skladovek "starých" - viz Mazdaihned
Nemáte k tomu někdo víc info?
Klidně tam zavolej, jsem si celkem jist, že ti řeknou více, pokud vědí.
tel: 381 233 978

Ahoj, ja si zabukoval novou CX5 v Kodecar HK na zacatku cervna, behem tydne mi auto pripravili (tazne zarizeni, stresni listy), a minuly tyden jsem si ji vyzvednul. Je to skladovka, tak to bylo taky s nejakyma slevama.
2.5L Skyactiv G 194hp 6AT AWD EXCLUSIVE‑LINE
Vcetne odnimatel. TZ byla cena 1.060.000,-Kc.
Ale na splatky nabizeli -2,5% rocne po dobu 36 mes.

Díky ;)
Nakonec jsem dostal roční auto v Algonu za cenu, která se neodmítá. Takže spokojenost – dneska jsem si ho vyzvedl.

...a rovnou si postál hodinu u Chebu na dálnici kvůli kamionu v protisměru.

Back