Marcus11
člen KLANu
- 63
Hezké odpoledne přeju. Už nějakou dobu si pohrávám s myšlenkou, že bych si své auto trochu upravil. Chtěl bych se vás zeptat na pár rad, případně zkušeností s díly. Začal jsem s výfukem, kdy jsem si nechal vyměnit originál za ULTER sport. Dále bych chtěl tyto části. Uvádím i příklady, pro představu.
Podvozek (tlumiče + pružiny) - jde mi především vzhledově o snížení a snad si o zlepšení jízdních vlastností. Nic extra - cenově tak do 25tisíc.
Eibach pro KIT
ST X
Maska nárazníku - chtěl bych originál vyměnit za grill, ale v ČR jsem na to nikde nenarazil, na Aliexpress je toho plno, ale nevím který vybrat. Cenově do 5tisíc.
Návrh č.1
Návrh č.2
Přední + zadní světlomety - opět jsem viděl na Ali pěkné kousky, ale nevím jak homologace, případně vyměna za origo, zda bude sedět.
Přední světlomet
Zadní světlomet
Tady si nejsem jistý, zda Atenza je označení pro GJ obecně (sedan i wagon), zda by to sedělo.
To by bylo pro začátek vše.
Mazda 6 GJ, Wagon, 2017, stock 107kw (úprava software na 121 kw), 2.0
Podvozek (tlumiče + pružiny) - jde mi především vzhledově o snížení a snad si o zlepšení jízdních vlastností. Nic extra - cenově tak do 25tisíc.
Eibach pro KIT
ST X
Maska nárazníku - chtěl bych originál vyměnit za grill, ale v ČR jsem na to nikde nenarazil, na Aliexpress je toho plno, ale nevím který vybrat. Cenově do 5tisíc.
Návrh č.1
Návrh č.2
Přední + zadní světlomety - opět jsem viděl na Ali pěkné kousky, ale nevím jak homologace, případně vyměna za origo, zda bude sedět.
Přední světlomet
Zadní světlomet
Tady si nejsem jistý, zda Atenza je označení pro GJ obecně (sedan i wagon), zda by to sedělo.
To by bylo pro začátek vše.
Mazda 6 GJ, Wagon, 2017, stock 107kw (úprava software na 121 kw), 2.0