Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tahle konkrétní úprava od JBR co postoval Miky ve videu myslim pasuje jen na převodovku M3 MPS dokonce ani na M6MPS to nesedí.Paráda, díky moc Neměl by si náhodou link? Respektive nevíš o českém distributorovi?
heh, včera jsem to potkal na fiestě. Prvně jsem si pořád říkal, proč mu to tak blbě svítí, až později na světlech po delším koukání jsem zjistil, že tam má asi napsané "Fiesta"Nevideli jste nekdo naživo tohle? Vypadá to dobře? Zkouším hledat na GH a zatim nejsem úspěšný...
Tahle GH je z Norska, asi mají lepší cesty. Každopádně vzhledově dost dobrý
Nevideli jste nekdo naživo tohle? Vypadá to dobře? Zkouším hledat na GH a zatim nejsem úspěšný...
Nemá někdo z přítomných tohle?
Docela o tom uvazuju, i kdyz mam kombika, tak bych ho chtel nejak hodit do sportovnejsiho vzhledu. S tou barvou co mam je to dost obtizny. Uvital bych treba i nejaky napady jaky doplnky by se k tomu barevne hodily. (nejakej polep nad prah s napisem Mazda nebo tak neco)