• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Výfuk Mazda 5

Eupho177

nový člen
Zprávy
9
Prosím vás zháňam stredný a zadný diel výfuku na Mazda 5 CW 2012 nejaký tipy triky alebo rady ? Za každé info ďakujem

Zdravím, mám stejný problém.
prohledal jsem snad všechny stránky, ale nikde nic. Jen na Ebay jsem narazil na výfuk s označení pro CW viz odkaz.
Ebay...

Poslal jsem dotaz prodejci, zda se opravdu jedná o verzi CW, ale ten bohužel, řekl že ne... tak nevím.

Podařilo se Vám něco dohledat?

Dobrý deň ja som sa Ties informoval a po konzultácii z odborníkmi tam idem skúsiť objednať z tej staršej verzii a uvidím či bude pasovať lebo ja na aute originál Ties nemám a jeden diel je značky walker a druhý je bosal a to je jasná druhovýroba uvidím objednam a dám vám vedieť

Dobrý deň môžete kludne kúpiť vyfuk na cr mazdu mne pasoval konkrétne stredový a koncový vyfuk tento som kúpil a mám ho už na aute IMG_3782.png

Dobrý deň môžete kludne kúpiť vyfuk na cr mazdu mne pasoval konkrétne stredový a koncový vyfuk tento som kúpil a mám ho už na aute Zobrazit přílohu 55981
Zdravím, středový díl asi oukej, ale i ten koncový? Pasuje bez výraznějších změn, nebo to tam sedí "na prasáka"? Jestli by byla fotka, budu ráda..

Pozrite sa mne vyfuk slúži na to aby robil to čo má nesedí na prasaka vswtko pasuje a nehodlám dať za originálne 800 e takze je to na vás mimochodom drobné chyby krásy sa vyskytnú môžu ale nakoľko je to od spodnej strany auta tak mna to osobne netrápi

Z Vaší odpovědi nedokážu vyčíst, jestli teda sedí, jak má nebo ne. My tam jeden právě zkoušeli a upřímně teda neseděl.

Mne tam sedi aj zadný aj stredný diel bez problémov tak neviem kde je problém či už pred kúpou tam niekto robil úpravu myslím na mojom aute ale sedel

Back