• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Výměna baterie - potíže

honzyk

nový člen
15
Ahoj vsichni, dnes jsem menil baterii. Vse se podarilo, auto konecne nastartovalo, ale nejde mi transmitter. Pipnuti cehokoliv v repracich slysim, ale neslysim at uz chrceni radia, nebo ten transmitter. Transmitter mobil normalne dobiji. Nevedel by nekdo, co s tim?

Aby toho nebylo malo, tak v pripade, ze zapnu svetla (jak potkavaci, tak plna), tak mi ztmavne jas na palubni desce.

Za veskere rady dekuji

Tak transmitter uz jde.

.....

Aby toho nebylo malo, tak v pripade, ze zapnu svetla (jak potkavaci, tak plna), tak mi ztmavne jas na palubni desce.

Za veskere rady dekuji
Rozsviť světla, aby se ti potmavila palubní deska. A teď otáčej tím levým kolíčkem u budíků na levou nebo pravou stranu (případně by jde i zmáčknout, ale to už si přesně nepamatuju). Tím si nastavíš jas palubní desky při rozsvícených světlech.

Rozsviť světla, aby se ti potmavila palubní deska. A teď otáčej tím levým kolíčkem u budíků na levou nebo pravou stranu (případně by jde i zmáčknout, ale to už si přesně nepamatuju). Tím si nastavíš jas palubní desky při rozsvícených světlech.
Ted jsem zkusil a v pripade, kdy to dam na max, tak je to v podstate to stejne. Pipne, ze je to na max, ale je to o dost tmavsi, nez drive.

A zkusil jsi to tlačítko zmáčknout ?

Back