• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Výměna sedaček

Adamer

člen KLANu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
62
Čaute

Myslím, že jsem tu ještě neviděl žádný swap sedaček, tak přidávám svou zkušenost 😊

Sedačky jsem delší dobu vyhlížel u polaku na allegru, objevily se za pěknou cenu, doprava byla dražší, ale pořád se to za celý interiér i s tapecirem v polokuži vyplatilo. Jediné co je horší je vyhřev, kterému se moc nechce, ale hřeje za delší dobu. Nejspíš je materiál trošku tlustší a těžší na prohřátí, ale hřeje. Porovnaval jsem vyhřev v jiném bm se stejným interiérem a bylo to víceméně stejné. Kdyžtak půjde přehodit potah na staré sedačky u čalounika. Bočnici si ještě zabarvim barvou na kůži.

Co se týče instalace tak je to jen výměna kus za kus a dokonce by to bylo i v případě, že bych měnil původní textilní manuální za kožené nebo polokožene v elektrice. Pár lidí to už v zahraničí dělalo a opravdu je to jen o přehození sedaček, konektory by měly být stejné. Jedine co byl boj byla demontáž tapeciru dveří, cupliky tam byly hodně na těsno a bal jsem se že zlomím nebo ohnu plast tapeciru 😁

Polokůži jsem vždycky chtěl a u bm mi interiér v textilu přišel moc chudý, takže jsem s výměnou dost spokojený 😊

IMG_6215.jpeg IMG_6212.jpeg IMG_6207.jpeg IMG_6198.jpeg IMG_6200.jpeg

kolik to vyšlo a kde jsi kupoval? Ptám se jen pro zajímavost bo tento interér mám taky

Kolem 9 tisic, ale z toho myslim 2 - 3 tisice dovoz z polska přes Sk tovarzpolska

Ten interiér je naprosto kulervoucí! Ani jsem nevěděl, že se M3 s tímto dělala? V ČR se to asi neprodávalo? To se dávalo jen to BM? Nebo i BN?

Zas tak odlišny neni, je to jen o jinem potahu, vic měkčené časti ve dveřich na loket a středová opěrka (tu ale nemam) Škoda že si mazda vic nevyhrala s tvarem sedaček. Možná je jen pevnější bočnice. Davalo se to do m3 bm nakama verze, možná i nějaké co neměly označení nakama. Viděl jsem tento interier jen u bm dovezených z nemecka. Netuším jestli melo i bn neco takoveho. Tam vim jen o kožkach 😁

Čaute

Myslím, že jsem tu ještě neviděl žádný swap sedaček, tak přidávám svou zkušenost 😊

Sedačky jsem delší dobu vyhlížel u polaku na allegru, objevily se za pěknou cenu, doprava byla dražší, ale pořád se to za celý interiér i s tapecirem v polokuži vyplatilo. Jediné co je horší je vyhřev, kterému se moc nechce, ale hřeje za delší dobu. Nejspíš je materiál trošku tlustší a těžší na prohřátí, ale hřeje. Porovnaval jsem vyhřev v jiném bm se stejným interiérem a bylo to víceméně stejné. Kdyžtak půjde přehodit potah na staré sedačky u čalounika. Bočnici si ještě zabarvim barvou na kůži.

Co se týče instalace tak je to jen výměna kus za kus a dokonce by to bylo i v případě, že bych měnil původní textilní manuální za kožené nebo polokožene v elektrice. Pár lidí to už v zahraničí dělalo a opravdu je to jen o přehození sedaček, konektory by měly být stejné. Jedine co byl boj byla demontáž tapeciru dveří, cupliky tam byly hodně na těsno a bal jsem se že zlomím nebo ohnu plast tapeciru 😁

Polokůži jsem vždycky chtěl a u bm mi interiér v textilu přišel moc chudý, takže jsem s výměnou dost spokojený 😊

Zobrazit přílohu 54338 Zobrazit přílohu 54339 Zobrazit přílohu 54340 Zobrazit přílohu 54341 Zobrazit přílohu 54342
Kamaráde, ten interiér vypadá dost luxusně 👍 Když si mi posílal samotné fotky zakoupených polokožených sedaček, přemýšlel jsem, jak to bude s tím interiérem vše ladit, ale v kombinaci i s novým tapecem ve dveřích výsledek předčil očekávání 🤩

Vypadá to hodně dobře 👌 to klasické čalounění je prostě obyč, ta polokuze působí víc luxusně...

Já, kdybych měla něco se sedačkama dělat, tak jedině výměna za něco s lepším bočním vedením v oblasti hrudniku/ramen, nebo nechat origo sedačky na míru upravit, protože v nich prostě lítám, když jezdím okresky.. Spolujezdec jak by smet 😅 permanentně nalepený na okýnku...

Na Mikestore maji nějaké sportovni sedačky přímo do bm, ale to bude za jiny ranec 😁 Taky mi vadí že v nich litám, u těchto je to sice o malinko lepší skrz pevnější bočnici, ale tvar je pořád stejný. Asi nejrozumnější by byla nejaka uprava dosavadnich sedaček no, doma jsem měl fotky nějaké upravené bm z bazoše co se tam kdysi dávno objevila, zkusim pohledat 😁

Na Mikestore maji nějaké sportovni sedačky přímo do bm, ale to bude za jiny ranec 😁 Taky mi vadí že v nich litám, u těchto je to sice o malinko lepší skrz pevnější bočnici, ale tvar je pořád stejný. Asi nejrozumnější by byla nejaka uprava dosavadnich sedaček no, doma jsem měl fotky nějaké upravené bm z bazoše co se tam kdysi dávno objevila, zkusim pohledat 😁
Jj, asi jsem ten inzerát viděla, borcovi to do BM dělali přímo v Recaru, pokud se nepletu, poslal jim sedačky a oni mu dělali boční vedení na nich.. A vypadalo to luxusně

Back