• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Vypínání audio systému

Karas

nový člen
Zprávy
3
Zdravím, pořídil jsem Mazdu 3, rok výroby 2015 a občas se mi vypne celý audiosistem a po chvíli se opět jakoby restartuje a zase začne hrát (Bose).
Kde by mohla být závada?
Stačí třeba jen nechat přehrát softvér u Mazdy?
A ještě jedna otázka související s reproduktory Bose, které jsoz evidentně v předních dveřích v pr...., protože chrastí.
Koupil jsem jiné, značky MB Quart i s obímkami (ještě tedy koupím redukce na kabely).
Můžu je normálně vyměnit, aby hrály, nebo musí být nějaké kódování a jiné blbosti?
Děkuji za Vaše postřehy a rady.

Koupil jsem jiné, značky MB Quart i s obímkami (ještě tedy koupím redukce na kabely).
Můžu je normálně vyměnit, aby hrály, nebo musí být nějaké kódování a jiné blbosti?
BOSE reproduktory mají 2 Ohmy. Koupil jsi MB Quart se stejnou impedancí?

Basáky zalepit nebo vyměnit.
Repro co jsi koupil jsou středobasy nikoliv woofery, navic je i jiný rozměr. 2ohm nepojedou, buď se vypne jen ten kanál kde budou osazeny nebo rovnou celý audio systém. Musel bys mít repro co má 2 civky 2+2ohm a dat je paralelně, takové repro se ale s nízkou montážní hloubkou nedělá

Moje chyba myel jsem že řešíte verzi reproduktorů a ne CMU

Back