• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika vysoká frekvence tón pískání v kabině

evzent

nový člen
28
zdravym..mam chvili ojetou mazdu 3 bl 1.6 disel 2012 .predtim jsem mel chvili petku a predtim dlouho 3 bk ..ale jen tato neprijemne piska v kabine vysoka frekvence..je to hruza..radio a bose zvuk a bluetooth to neni..kdyz je klic v pouici 0 tak nic..kdyz je v pozici 1 a muze fungovat radio buetooth a vse tak take nic ale kdyz dam klicek do pozice 2 (vcetne kdyz bezi motor) tak nonstop se ozyva valmi neprijemny vysoky ton kolem 13kh-14khz...a to se neda...musim zjistit co to je..prosim o radu

Není to čerpadlo načnutý?

tak jsem sel po tom...kolem motoru a kdyz jsem vypnul klapku sani..tak tak piskala..pak egr..hodne piskal..taky prestalo...ale v kanine stale jeste vyssi ton..tak jsem koukal jako vul...a jsem vul lidi...ten min majitel mel skovany za zrcatkem takovou malou kamerku a to bylo ono...hned sla pryc a je klid..tak se omlouvam a diky

kdyztak bych to odstranil ..toto vlakno ale nevim jak..tak klidne admin muze

Back