Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, máte někdo nějaké dodatečné zabezpečení vaší Mazdy? Alarm, mechanický zámek, pískování skel....
Hmm... není ta funkce detekce "startovania, zmeny GSM bunky. Moznost sledovania a dohladania vozidla. Notofikacia cez sms a/alebo zavolanie, s moznostou odposluchu" zbytečná, když je to vidět v zapalovači a zloděj to může jednoduše vyndat a zahodit?www.mojeema.cz
sikovne ruky by si to vedeli vyskladat z par senzorov a stareho mobilu, ja ale uprednostnujem kompaktne rozmery a hotove riesenie
Hmm... není ta funkce detekce "startovania, zmeny GSM bunky. Moznost sledovania a dohladania vozidla. Notofikacia cez sms a/alebo zavolanie, s moznostou odposluchu" zbytečná, když je to vidět v zapalovači a zloděj to může jednoduše vyndat a zahodit?
Internet je plnej všakovakých hovadin.No tady jdAk e oto ze ten signal ztoho klicku se da zesilit,takze i kdyz auto zamcu tak se do nej dostanou. Je toho plnej net ze se to da lehce zneuzit, zesilijou signal a auto bud vykradou nebo rovnou slohnou jenomze vybava revolution zrovna to bezklickovy ovladani ma
@nevrlacek: Zkušenost s pouzdrem nemám. Zdá se mi ale dost drahé za kousek obšitého plechu. Základní princip je (předpokládám) v použití permalloye. Ten se používal např. k magnetickému odstínění obrazovky v osciloskopu. Fungovat by to mělo, hlavně za předpokladu "obalení" klíče ze všech stran. Já to beru trochu fatálně - když si mou Mazdu vyhlídne někdo, kdo je schopen načíst klíč na dálku, tak si auto otevře i jiným způsobem.čaj borci nemáte někdo zkušenosti s timto pouzdrem? fakt funguje? https://www.kronium.cz/bezpecnostni...lkove-ovladani-auta/prod_1553.html?actCat=147
čekam na mazdičku a ta má právě bezklíčový přístup, mám sice garáž ale, když někam člověk jede aby se nebál že se vrátí na parkoviště a auto nikde. Má cenu ji kupovat? Díky za rady
@nevrlacek : VAM se mi taky líbí. Už to montují i v ČR. Nechal jsem si od nich udělat cenovou nabídku, ale nakonec jsem couvnul. Dostal jsem slušnou cenu na GAP pojištění. Zhodnotil jsem si, že je lepší ukradené auto (s plnou náhradou od pojišťovny a následnou koupí nového), než rozvrtané auto, kterého se budu štítit. Blbých je těch x měsíců v mezidobí. Možná časem změním názor. Kdo ví. Já mám rád spíš individuální zabezpečení (skrytý vypínač apod.), které však může být důvodem k rozporu v záruce v servisu. Takže spíš po záruce.ja to pouzdro chci zkombinovat jeste z VAM systemem, prece jen auto za 600k si nechci nechat ukrast i kdyz bude pojisteny