Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
DTC chyby uloženy? Jaké? Co je to za model, má lasery nebo už jen kameru?Zdravím, po 50 000 km se mi pravidelně rozsvěcí hláška" SCBS fw malfunction" a motor spadne do nouzového režimu. V autorizovaném servisu mi na to pověděli, že je karbon v motoru a za nemalé peníze vyčistili, ovšem scbs svítí dál.
Tak to nijak nesouvisí s karbonem v motoru. Přehřátý laser vysílač/přijímač nebo něco zakrývá nebo rozptyluje paprsek (voda na skle, zamlžené sklo, díra od kamenu).Srandu si nedělám v žádném případě. Je to model 2.2GJ r.v. 2016. Chyby si to zřejmě neukládá, když se to rozsvítí, zastavím a vypnu motor, chyba je zresetována. A myslím, že je tam laser.
No asi STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.No super, další posun, signálka "Autíčko s hadama" mimo jiné název super
Takže se ti rozsvítí zároveň signálka SCBS a AUTOsHADAMA (protismyk+protiprokluz) jo a přejde do nouzového režimu (respektive netáhne ale jede) a signálka MOTOR se nerozsvítí ?? Potom zastavíš a uděláš RESTART auta (vypneš motor a znovu nastartuješ) a jedeš opět normálně ?? Jo a ve kterém autorizovaném servisu si to byl ??
Já bych řekl, že tam uložená určitě bude... (to, že po vypnutí motoru se vrátí vše do normálu, neznamená, že chyba není uložena). Bez přečtení je to fakt hádání z křišťálové koule.Chyby si to zřejmě neukládá, když se to rozsvítí, zastavím a vypnu motor, chyba je zresetována.
Pokud se rozsvítí kontrolky, budou tam určitě uložené nějaké U kódy:311738, dlouho jsem tu nebyl, je ted hodně práce.
No a mohu se zeptat proč jsi nám nenapsal kde jsi to byl servisovat, když už jsme se tě asi tak 3x ptali ??? To je jako tajné nebo co e za problém ???moc díky za ochotu a odpověd