• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Adaptivní led světlomety (ALH)

many1022

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
9
Ahoj,
Měl bych dotaz ohledně adaptivních světlometů na mé mazdě CX-5 - r.v. 2019 výbava sport-line (dovoz DE, VIN JMZKFGW7600863191). Ve všech manuálech co jsem k CX-5 našel se píše, že by ALH mělo fungovat když je volič světel v poloze ,,auto". Nicméně aby fungovalo mě, tak musím mít volič v poloze ,,auto" + poloha dálkových světel. Nevíte zda lze toto nastavení např. přes ForScan upravit, aby to fungovalo v té správné poloze dle manuálu? Předem moc díky

Ahoj,
Měl bych dotaz ohledně adaptivních světlometů na mé mazdě CX-5 - r.v. 2019 výbava sport-line (dovoz DE, VIN JMZKFGW7600863191). Ve všech manuálech co jsem k CX-5 našel se píše, že by ALH mělo fungovat když je volič světel v poloze ,,auto". Nicméně aby fungovalo mě, tak musím mít volič v poloze ,,auto" + poloha dálkových světel. Nevíte zda lze toto nastavení např. přes ForScan upravit, aby to fungovalo v té správné poloze dle manuálu? Předem moc díky
Asi tisková chyba v uživatelské příručce, protože správně je opravdu poloha páčky světel na AUTO+dálkové.

EDIT: Tak jsem si stáhnul český návod na KF a opravdu je to tam špatně popsaný. Ono to sice o odstavec níž je trochu vysvětlený, že se musí dát AUTO + ještě dálkový světla, ale v hlavním popisu je to opravdu špatně.
Takže prostě a jednoduše: ALH se aktivuje páčkou světel na AUTO+dálkové.

Poslední úprava:
Back