• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Aftermarket přední maska

Jinak ty masky se v black friday daly koupit i s dopravou za 2000 Kč, 5ku bych za to nedal. Jsem zvědavej co mě dojde :D

Predni maska. Ta ma byt od 2018 ne? Toto je 2017. A ten efekt pod znakem na masce, co to je?
Pokud myslíš to "bílé" pod znakem, tak to je polystyren u chladiče, který jde vidět skrz masku, protože nemá zadní kryt. Jako nevypadá to úplně zle, chvíli jsem ji měl, pak jsem ji ale vyměnil za černou kvůli dechromu. Stála tehdy asi 3k, už nevím..

IMG_20230915_112430.jpg

To se mi hodně líbí 👍 Na tom Ali jsem to našel, ale vidím jen na předfacelift, na poface jsme nenašel...nebo blbě hledám?

Pofacelift má tu lesklou členitou hezkou z výroby, tam asi nemá nikdo duvod měnit a má navic jinak ty lišty okolo světel

Pofacelift má tu lesklou členitou hezkou z výroby, tam asi nemá nikdo duvod měnit a má navic jinak ty lišty okolo světel
Vím, že poface má chrom lišty u světel dole narozdíl od předface, kde jsou nad světly , ale mřížka je standardně černá. Jen verze 20th Anniversary má mřížku chromovou. Líbí se mi to chromování, proto bych takovou podobnou rád 😃.

hllLww.jpeg

Krásná, a zrovna v ALGON Cheb jsem na ni (možná na sestru) zíral 02-03/2023, když byla dovezena a čekala na "vybalení" vzadu na parkovišti 👍

Na můj vkus už je to moc chromu. Ale na GL Facelift asi ještě chvíli nic nebude jen origo

Tak to mam za sebou. Zaskočilo mě odvrtání nýtů co drží vrchní lakovanou část u původní masky. Pak jsem musel upravit otvory pro logo (zality barvou) a seříznout kousek podkladu loga. U pravýho světla nárazník kousek odstával, ale sedlo si to po montáži na auto. A samozřejmě začernit polystyren. Nicméně výsledek parádní

IMG_20250111_095459.jpgIMG_20250111_122405.jpgIMG_20250111_133532.jpgIMG_20250111_143134.jpg

Poslední úprava:
Je to moc hezké,do budoucna budu asi také uvažovat o změně.

Ta černá lišta přední masky je šik 👍 Seděla při montáži dobře?

Back