Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je samozřejmě nesmysl, můžeš si pořídit libovolná pro tvůj model homologovaná kola v daném, nebo podobném rozměru, která se nijak markantně neliší ohledně šířky a zálisu a středící díry (s případným středícím kroužkem). Ani originální kola Mazda nemívají všechny úplně stejné zálisy a liší se model od modelu (kola ... např. některé jsou z Japonska, jiné Taiwan, ale i OEM výroba Ronal v Evropě)."kvůli záruce můžete na vůz použít jen originální homologovaný díl od Mazdy a to v rozměru, uvedeném ve velkém TP. 7Jx18ET 50, 215/50 R18 92V" Chápu to dobře, že když bych si koupil kola, které teda budou mít jiný rozměr a nebudou mazda originál, tak přijdu o záruku na auto? Se mě to nějak nezdá.
Na šířku 7,5" půjdou pneu od nějakých 195 do 235 mm... takže samozřejmě můžeš použít pneu dodané s autem.Díky @shr3k za odpověď. Teď už je mě to jasnější . Ale měl bych ještě jeden blbí dotaz. Když se mě podaří najít nějaká kola kde bude rozměr např. 7,5J18 ET48, tak na to půjdou dát v pohodě pneu z těch origo kol nebo na tento rozměr už bude třeba taky raději koupit nové pneu?
4 500,- + pneu 4 000,- pneuCenovka za liťáky 18´?
výtluků je dost už teď . Letňáky jsem jezdil také 18 ( orig. dodávané na Revolution a Revolution TOP ) a zas takový nekomfort jsem nepocítil ani na rozbitých cestách.Na tie 16-ky si este spomenies na jar, ked cesty budu plne vytlkov.
A práve v ten čas /50 profil nie su , nebudu tie pravé pneu.
Bezpochyby su ale takumi kolesa + cx3 krasne.
tady je někdo prodává za 3700 kč/ks https://www.sbazar.cz/prodej13/detail/19911025-alu-disk-18-mazda3-mazda-cx-3Cenovka za liťáky 18´?