- 748
přátelé nějaky komplet zimní pneu včetně plechu? doporučení za good cenu! 215 60 r16! a da se vypnout kontrola tlaku pneu? dam obyc ventilky!
U mojí CX3 se tlak v pneu sleduje přes ABS (obvod kola) takže obyčejné ventilky jsou v pohodě.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
přátelé nějaky komplet zimní pneu včetně plechu? doporučení za good cenu! 215 60 r16! a da se vypnout kontrola tlaku pneu? dam obyc ventilky!
nebo rovnou pěkná alu Zimní komplet alu kola+pneupřátelé nějaky komplet zimní pneu včetně plechu? doporučení za good cenu! 215 60 r16! a da se vypnout kontrola tlaku pneu? dam obyc ventilky!
Já pořídil na ty moje 18" namísto 215/45 R18 ----- 225/55 R18 Zimáky, tak snad nebudou problémy s PČR když mě zastaví.
Tak to máš "pěkné" balony, já bych se držel schválených či homologovaných rozměrůJá pořídil na ty moje 18" namísto 215/45 R18 ----- 225/55 R18 Zimáky, tak snad nebudou problémy s PČR když mě zastaví.
To jako fakt? Vzdyt to kolo bude mit jiny prumer/obvod. 225 * 0.55 - 215 * 0.45 = 123,75 - 96,75 = 27 mm. Tos tam dal skoro o 3 cm vetsi kola?namísto 215/45 R18 ----- 225/55 R18
Jediný způsob, jak dostat jiné rozměry u CX-3 do TP, je koupit aftermarketová kola s typovým listem a za 50 Kč nechat zapsat dodatečné rozměry do TP. Oni to mají homologované na nějaké gramy CO2, které jim (interně, pro výpočet průměru flotily) musejí přesně sedět. Případ sehnat někoho, kdo půjčí taková kola, koupit další typový list od dovozce, obout a nahodit na auto, zajet na STK, nechat oštemplovat technikem K, a nechat zapsat. Pak kola přezout a zase vrátit.Ono to jde i takto, ale pokud se něco stane, pojišťovna údajně krátí plnění a je průšvih na světě. Pak samozřejmě mohou být problémy na STK. Policii bych neřešila, jelikož rozměr pneu je zapsaný v TP a ten sebou nevozíme.
Musím se smát fakt že jo. TOP koment.To jako fakt? Vzdyt to kolo bude mit jiny prumer/obvod. 225 * 0.55 - 215 * 0.45 = 123,75 - 96,75 = 27 mm. Tos tam dal skoro o 3 cm vetsi kola?
Balony ? skoro to nejde ani poznat.Tak to máš "pěkné" balony, já bych se držel schválených či homologovaných rozměrů
Ono se není smát čemu, je to přesně tak..Musím se smát fakt že jo. TOP koment.
Prosim, vysvetlit, cim jsem si zaslouzil to TOP oceneni?Musím se smát fakt že jo. TOP koment.
Ahoj ..si si istý z tými podložkami že neuškodia?Zase můžeš kdykoli podložky sundat,
Kola s tak malým et už třeba neprodaš až budeš chtít kupovat jiný.
Do dvou cm podložky neuškodí.