Dup82
člen KLANu
- 93
co máš za tel a ver. androidu?Co je tohle za pitomost? Muj smartfoun nikdy nebyl rootovanej, ani nevim jak bych to udelal!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
co máš za tel a ver. androidu?Co je tohle za pitomost? Muj smartfoun nikdy nebyl rootovanej, ani nevim jak bych to udelal!
OP2 je co za mobilOP2, 6.0.1
OP2 je co za mobil
možná je problém že dle stránek OnePlus udává poslední verzi androidu 3.6.1 www.oneplus.com/cz/support/softwareupgrade/details?code=PM1574156053972OnePlus2 predpokladam, mne to taky nejede,mam stejny,ale jede mi tam LineageOS Android 9, root nemam a stejne pise,ze mam
možná je problém že dle stránek OnePlus udává poslední verzi androidu 3.6.1 www.oneplus.com/cz/support/softwareupgrade/details?code=PM1574156053972
na s9 bez problému
Já bych počkal pár dní, nový SW MyMazda je v chodu teprve od včerejška ...Zdravím. chtěl jsme taky fungovat s apkou myMazda ale bohužel mě to nechce přidat moje auto do aplikace
Vin je naskenovaný správně.. Tušíte kde by mohla být chyba ?
používal si starou Mazda app? přijde mi, že přechod na novou jde těm z nás, co využívali tu dřívější app, kde se ovšem při první registraci vkládal tuším dokument typu velký TP... někdo to v Mazdě ověřil a vozidlo přidal do systému. nebo se mýlím? už si to nepamatuji přesně. to by odpovídalo tomu, proč si sám na první dobrou nemůžeš vložit VIN.nechce přidat moje auto do aplikace
Hmm, já jsem používal starou aplikaci, dokonce tak, že jsem ji po objednání auta aktivoval na osobní údaje a dealer mi pak automaticky doplnil auto, nic jsem nevkládal. Přechod na novou app je u mne OK, ale zkusil jsem zadat další auto (které nemám, ale to je jedno) a nešlo to. Nechal bych skutečně pár dní na vychytání mušek software ...používal si starou Mazda app? přijde mi, že přechod na novou jde těm z nás, co využívali tu dřívější app, kde se ovšem při první registraci vkládal tuším dokument typu velký TP... někdo to v Mazdě ověřil a vozidlo přidal do systému. nebo se mýlím? už si to nepamatuji přesně. to by odpovídalo tomu, proč si sám na první dobrou nemůžeš vložit VIN.
Ne.. po koupil jsem nedávno .. takže zrovna v době kdy už apka hlasila, že je potřeba stahnout novou verzi ( které ještě oficiálně nebyla venku) ... bohužel ani po smazání staré aplikace a resetu hesla nelze načíst podle VIN.. tak zkusím pak zjistit u servisu..používal si starou Mazda app? přijde mi, že přechod na novou jde těm z nás, co využívali tu dřívější app, kde se ovšem při první registraci vkládal tuším dokument typu velký TP... někdo to v Mazdě ověřil a vozidlo přidal do systému. nebo se mýlím? už si to nepamatuji přesně. to by odpovídalo tomu, proč si sám na první dobrou nemůžeš vložit VIN.
Ano.Už to půjde, ikdyž auto není na fyzickou osobu?
Zkoušel jsi hledat "My Mazda"? Musí tam být mezera.Můj Samsung s android 5.0.1 v Google Play žádnou aplikaci MyMazda nenašel. Tak mám asi smolíka.
Android je v tomhle opravdu naprd. Hodně štěstí.I na tabletu mi to píše ,,zařízení není kompatibilní s touto aplikací,, no uvidím, kdysi se mi povedlo do tý my mazdy přihlásit z počítače, tak tam to třeba bude fungovat....