- 5 276
Heheeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Heheeee
To ty přece neumíš-a za to tě máme rádiŽe jsem radši nemlčela![]()
Ty aby ses nepřidalTo ty přece neumíš-a za to tě máme rádi![]()
![]()
Ty už jsem narazil na jedno GH ale ještě jsem neměl to štěstí se potkat s majitelem. Jinak tady jezdí Mazdama samý důchodciMimochodem @Scud už by sis měl najít nějakého krajana, ať nemusíš jezdit na srazy z takové dálky pořád osamocen![]()
![]()
Ty už jsem narazil na jedno GH ale ještě jsem neměl to štěstí se potkat s majitelem. Jinak tady jezdí Mazdama samý důchodci
PS: Abych se neztratil, tak jsem se vybavil (nedalo se odolat)
Zobrazit přílohu 5116
Paráda budeme se těšitPotvrzuju účast na srazu.
No i takovej důchodce se třeba rád podívá na nějakej ten sraz. To chce vzorně vizitkovat a výsledky se dostavíTy už jsem narazil na jedno GH ale ještě jsem neměl to štěstí se potkat s majitelem. Jinak tady jezdí Mazdama samý důchodci![]()
Bude sraz na Agipce?
Super, to vypadá, že @MildaMPS má v plánu se za náma stavitBude sraz na Agipce?
Asi ti začneme říkat bleskuPo telefonické domluvě s mistrem @Natural to tak je domluvené, ale jelikož mi mapy ukazují tohle : https://www.google.cz/maps/place/Agip+Vyškov/@49.2812093,17.0175138,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4712fafb5a355ca3:0x84005c011e26d6c4 tak nevím, jak se k tomu postavíme :cyclops:
Super, to vypadá, že @MildaMPS má v plánu se za náma stavit
Asi ti začneme říkat blesku![]()
Na google je Agipka "zavřená", co já si pamatuju
![]()