achmed
nový člen
- 8
Dávat negativní hodnocení servisu za něco, co servis nedokáže ovlivnit je blbost. To hodnocení servisů by nám uživatelům mělo pomoci vybrat si, kam auto dát. Pokud budeš hodnotit negativně úplně všechny, možná si vybiješ svůj vztek, ale nikomu to nepomůže.... přesně to bych udělal. Duba měl asi smůlu, že jsem vlezl právě tam. U technika jsem si stěžoval na přístup k zákazníkovi. To že Mazdy všeobecně reznou ví všichni a Japonci na to evidentně serou i u nových modelů (příspěvky o tom, jak jsou laky na nových např. GJ nyní je tu dost...) pokud by servisy společně tlačily na centrálu, tak by možná stupidní podmínky přehodnotili u samotného výrobce. o nic jiného mi nešlo a to jsem taky napsal dopisem na Mazdu ČR. Výmluvy technika typu "auto je dovezené od moře....přímořská oblast takže jiná vlhkost..." blablabla než aby se problému postavili čelemasi tak
Já mám s ADC dobrou zkušenost, když jsem si objednával výměnu rozvodů, sami mi doporučili, ať si sadu koupím ze zahraničí, že vyjde výrazně jevněji (to nevěděli, že už ji mám objednanou