Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
O jaké auto se vlastně jedná?Auto bylo v záruce i přes to chtěli po mně zaplacení vadných dílu.
No a největší legrace je, že uživatel @Pruzina na začátku psal příspěvky jako ŽENA a pak jako MUŽ, asi prodělal změnu pohlaví a to mělo i negativní vedlejší účinkyHmm, pročetl jsem příspěvky a uživatel Pruzina byl nejprve Kolářová a poté už byl asi Kolář. No v dnešní době je možné všechno. Všichni známe legendární MOST!, ale přijde mi to nějaké podezřelé.
Já bych to tak nehrotil, asi je to cizinec, tak trochu zápasí s češtinou....na začátku psal příspěvky jako ŽENA a pak jako MUŽ, asi prodělal změnu pohlaví a to mělo i negativní vedlejší účinky...
Já to nehrotil, dal jsem tam přeci SMAJLÍKA, dokonce dva.Já bych to tak nehrotil, asi je to cizinec, tak trochu zápasí s češtinou.
Ten už od 1.1.2014 neplatí... jen pro pořádek.dle mého je to § 19b, odst. 3 zákona č.40/1964 Sb. jak vyšitý.
A to jsi se tu zaregistroval jen kvůli tomu, abys nám sdělil jeho příjmení?Pan Kuzmenok zde, hlavně "zapomněl" sdělit , že se jedná a vůz tovární značky Mitsubishi - proč je záměrně necháno písmeno M......., aby se dalo psát zde na fóru o Mazdách a "zapomněl" zde sdělit hodně dalších podstatných věcí, dle mého je to § 19b, odst. 3 zákona č.40/1964 Sb. jak vyšitý.
jeho jméno a příjmení, už vidíš v odkazu na soudní jednání, takže to nebylo podstatou sdělení. A tvé vyjádření " to jsi se tu zaregistroval jen kvůli tomu" vypovídá také své. O panu Kamenickém si plno lidí také udělalo pravý obrázek, takže věřím, že to bude i v tomto případě.A to jsi se tu zaregistroval jen kvůli tomu, abys nám sdělil jeho příjmení?
Jinak, že jde o nějaké Mitsubishi, je tu myslím dobře známo.
Co potom bylo tedy podstatou sdělení, nějak mi to uniká? Můžeš rozvést? To, že se jedná o Mitsubishi?jeho jméno a příjmení, už vidíš v odkazu na soudní jednání, takže to nebylo podstatou sdělení. A tvé vyjádření " to jsi se tu zaregistroval jen kvůli tomu" vypovídá také své. O panu Kamenickém si plno lidí také udělalo pravý obrázek, takže věřím, že to bude i v tomto případě.
Ano, máš pravdu, nejsem právník a tohle na mne vykouklo jako první. Takže jestli jsem někoho chybným paragrafem uvedl v omyl, nebo zapříčinil nějakou nesrovnalost, tak se omlouvám.Ten už od 1.1.2014 neplatí... jen pro pořádek.