Auto palace Spořilov, výměna oleje v převodovce a přehození z letních na zimní kola včetně vyvážení.
Za mě všechno v pohodě, jen nechápu slovíčko proplach?! Kolega zde z klanu (nyní jsem tu fakturu nedohledal) dělal to samé (i totožné auto), ale bylo mu vyměněno o x litrů převodového oleje více. Jak je možné, že autorizovaný servis, ať je to kdekoliv v ČR, nemá stejné pracovní postupy??? Rozdíl v ceně dokážu pochopit, v Praze je prostě všechno dražší, ale že jednou se udělá “proplach” s 9l oleje a v jiném servise 12l a ještě je to o přibližně 3tis levnější, to nechápu?!
Jinak výměna v 8:00 hodin přistaveno a hotovo 14:30. Kola umyté, v igelitech. Pneu zazimování u nich 3000kč, taky úlet, tak jsem si je odtahal do sklepa. Za 1000-1500 by jich je tam nechal a mohli mít jistotu, že jinam nepojedu, takže určitě jinam pojedu, protože vyvážení 4 kol 600kč. První delší jízda 500km ve svižném tempu 130-190km dle možností a závažíčka v pi.., (odlítnutí bylo dost slyšet, nic přijemného a né jednou, ale 3x), takže na výměnu kol nedoporučuji, protože to je odfláknutá práce. Odmaštění jim tam nic neříká. Zvažoval jsem reklamaci, ale tím, že to dává vibrace do volantu od 150km/h a více, kousnul jsem to na tu chvilku a už jsem objednaný na výměnu zpět na letní jinde a udělám i geometrii, ať mám 100% jistotu. Konec hlášení. Mazdár…