- 6 693
Pokud jsi z Pozlovic, tak ano. Pokud ne, je to moje bývalá mazda.To je moja mazda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud jsi z Pozlovic, tak ano. Pokud ne, je to moje bývalá mazda.To je moja mazda?
Forscan bude asi program do PC však? A co je ten adaptér? Ako ti vyzerá? Značka? Nazov? Návod ako sa to robí potom presne krok po kroku?Potřebuješ ForScan v plné verzi a nějaký adaptér, co umí MS CAN.elektrika - FORscan - programování
Narazil jste někdo na dobrý zdroj informaci ohledně programování Mazdy 6 GH? Na oficiálním fóru FORscan jsem toho ke GH moc nenašel. Pátrám potom, protože by mne zajímalo co vše jde v GH (GTA výbava) naprogramovat/změnit. Pokud to tady někdo máte zprovozněné, můžete napsat list aktuálních...www.mazdaklan.cz
ForScan Lite neumí kódovat.Toto je blbosť cez appku Forscan Lite?
To ani ja ??♂️ForScan Lite neumí kódovat.
Ví bůh, zřejmě funkce pro USA. Pak je začali dávat do novějších aktivované. To je co se týče RBCM v GJ tohoto ročníku všechno. Jistě, dokonce na tom odkazu na téma, co jsem ti tady dával.To ani ja ??♂️
Skôr by ma zaujímalo, prečo to tam nie je od výroby. Prečo to treba programovať. A koľko ďalších a akých funkcií môže človek naprogramovať ešte. Je možné take veci niekde nájsť na nete?
Měl bych taky zájem. Převodník mám a ForScan stažený (licenci koupím).Levnější to budeš mít tak, že si koupíš https://www.obdlink.com/products/obdlink-ex/, nainstaluješ ForScan, aktivuješ rozšířenou licenci na 2 měsíce https://forscan.org/forum/extlic.php a já ti pošlu podle VIN soubory, co tam načteš a zapíšeš.