- 6 510
Pokud jsi z Pozlovic, tak ano. Pokud ne, je to moje bývalá mazda.To je moja mazda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud jsi z Pozlovic, tak ano. Pokud ne, je to moje bývalá mazda.To je moja mazda?
Forscan bude asi program do PC však? A co je ten adaptér? Ako ti vyzerá? Značka? Nazov? Návod ako sa to robí potom presne krok po kroku?Potřebuješ ForScan v plné verzi a nějaký adaptér, co umí MS CAN.elektrika - FORscan - programování
Narazil jste někdo na dobrý zdroj informaci ohledně programování Mazdy 6 GH? Na oficiálním fóru FORscan jsem toho ke GH moc nenašel. Pátrám potom, protože by mne zajímalo co vše jde v GH (GTA výbava) naprogramovat/změnit. Pokud to tady někdo máte zprovozněné, můžete napsat list aktuálních...www.mazdaklan.cz
ForScan Lite neumí kódovat.Toto je blbosť cez appku Forscan Lite?
To ani ja ??ForScan Lite neumí kódovat.
Ví bůh, zřejmě funkce pro USA. Pak je začali dávat do novějších aktivované. To je co se týče RBCM v GJ tohoto ročníku všechno. Jistě, dokonce na tom odkazu na téma, co jsem ti tady dával.To ani ja ??
Skôr by ma zaujímalo, prečo to tam nie je od výroby. Prečo to treba programovať. A koľko ďalších a akých funkcií môže človek naprogramovať ešte. Je možné take veci niekde nájsť na nete?
Měl bych taky zájem. Převodník mám a ForScan stažený (licenci koupím).Levnější to budeš mít tak, že si koupíš https://www.obdlink.com/products/obdlink-ex/, nainstaluješ ForScan, aktivuješ rozšířenou licenci na 2 měsíce https://forscan.org/forum/extlic.php a já ti pošlu podle VIN soubory, co tam načteš a zapíšeš.