- 204
Začátkem května jsem zde kupoval Mazdu 3, 165k Red Soul. Potřeboval jsem rychle auto a vybral si Mazdu. Po navštívení autosalonu v mém bydlišti a obvolání několika dalších v rámci ČR jsem zjistil, že cca 50% nabízených skladových vozů ani skladem není (165k). Nakonec jsem narazil na jednu 165k bílou na Moravě, která by byla k odběru počátkem června a myslím, že za hodně slušnou cenu (podle všeho byla na autosalonu již déle jak 3 měsíce). Nedlouho poté jsem ještě zavolal do Příbrami a zjistil, že mají skladem tu krásnou červenou, kterou umí jenom mazda. Nakonec jsem se téměř za stejnou cenu domluvil v Příbrami na okamžitém odběru skladové červené a za dva dny si ji odvezl. Pan Bělé (vedoucí prodeje) se choval velice profesionálně a zároveň přátelsky. Bylo velice příjemné s ním komunikovat, jak po telefonu, tak i osobně před i po koupi vozu. Co se mě hlavně líbilo, tak že jsme se mohli bavit upřímně o věcech tak jak jsou, a na nic si nehráli jako v jiných autosalonech, co jsem navštívil. Rozhodně se přístup borců z Autoprofi nedá vůbec srovnat s přístupem personálu v autosalonu, který se např. nachází v okolí mého bydliště (Zlín) - tam bych koupi nového vozu asi přehodnotil a podíval se jinde.
S poskytnutým servisem autosalonu Autoprofi jsem byl nad míru spokojen a mohu jen doporučit pro koupi nového vozu.
S poskytnutým servisem autosalonu Autoprofi jsem byl nad míru spokojen a mohu jen doporučit pro koupi nového vozu.