B
bouk777
host
Zdravim vás, měl bych na vás dotaz ohledně nastavení výšky bixenonů. Při nedávné návštěvě autorizovaného servisu Mazda, jsem jim řekl, že světla svítí dost dolů, že při jízdě ve tmě toho moc nevidím a ať to zkontrolují a zvednou je výš. Řekli mi, že to dle správného nastavení šlo zvednout jenom malinko, že to je nyní správně. Od té doby jsem s autem v úplné tmě nejel, až dneska a při potkávacích světlech toho pořád moc nevidím, svítí to moc dolů a jenom kousek před auto. Koukal jsem i pod kapotu, kde jsou nějaké ty "čudlíky pro nasavení" na světlech, které tu výšku nastavují, ale nikde jsem nic neviděl. Chtěl bych je trochu zvednout nahoru, protože se s tím jede ve tmě opravdu špatně a přijde mi to i nebezpečné, protože nevidím co je přede mnou. Hledal jsem to tady na foru, ale nikde jsem kde se toto řeší nenašel. Neměl byste někdo nějaký obrázek a popis kde a jak se to nastavuje? Buď bych to nastavil sám nebo bych s tím zajel na STK, kde mají ten přístroj pro to nastavení, ale než bych tam jel, tak bych rád věděl jak se to nastavuje, protože se mi už stalo, že jsem tam přijel s autem a chtěl nastavit světla, ale nevěděli kde se to na světlech nastavuje.
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi