- 6 541
Pavlíček dělá jenom na míru a co vím, lidi jsou spokojení. On dělal dřív s Kábrtem, ale Kábrt je kapitola sama pro sebe, ztracený případ.dakujem shr3k a a ako konkretne odporucas ma im napisat zavolat dohodnut sa specificky na mieru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pavlíček dělá jenom na míru a co vím, lidi jsou spokojení. On dělal dřív s Kábrtem, ale Kábrt je kapitola sama pro sebe, ztracený případ.dakujem shr3k a a ako konkretne odporucas ma im napisat zavolat dohodnut sa specificky na mieru?
do stribrna?
je to škoda, kdyby zůstávaly černý, to by byla bombaano, hned prvním zabržděním pak už jsou černý jenom elektrony
To jo, ale vypadají i tak velmi dobřeje to škoda, kdyby zůstávaly černý, to by byla bomba
Tak já nepopírám, že brzdí dobře, jen by se mi líbily kotouče, který by byly tmavší mimochodem mám na prodej zadní desky EBC yellow stuff na tvé auto, neměl bys zájem za nějaký nízký peníz nebo rum?u těch kotoučů je nádherné to, jak brzdí. Jak vypadají je celkem jedno Desky Yellow stuff brzdí skvěle, ale pekelně práší ...s láskou vzpomínám na Red stuff, které brzdily stejně dobře a nevíc vůbec neprášily
jakože bych měl zasrané i zadní disky? Neeee, děkuju )) Zatím se s Yellow stuff smiřuju na předku. Brzdí fakt skvěle i nezahřáté, ale vyprodukují ohromné množství černého sajrajtu, co ulpí na discích.....mám na prodej zadní desky EBC yellow stuff
Protože já mám GH a on už upgradoval je to jinej rozměrKdyz jsem na to pred pul rokem koukal ja, tak Redstuff se nedaly sehnat. Ale vsak ted @Alamaster psal, ze je tam ma a teprve zajizdi, takze se sehnat daji? Tak proc Ty mas Yellowstuff, @Vitus-i?
np, já to taky nevěděl a ptal jsem se Maxe na stejnou otázku, takže teď můzu dělat chytrýhoEh sakra, nedoslo mi, ze to je jiny rozmer, pardon.
Ahoj, tak uz som tam volal, ale nerobia strmene najblizsie 3-6 mesiace lebo chalan co to robi je vraj na dlhsej nemocenskej ale ked si vraj zozeniem axialne strmene, odporucal mi napriklad tie co ma novy Renault Megane RS, vraj to cez niekoho z francuzka niekto objednaval za 12-13 tisic inac original servis si vypyta 20t.Kc co je sakra ze moc ... takze momentalne zhanam nejake 4 piesty za rozumnu sumu aby som mohol prehadzovat na 18 vacsie kotuce a na zimu na 16" mensie zatial riesim len predokPavlíček dělá jenom na míru a co vím, lidi jsou spokojení. On dělal dřív s Kábrtem, ale Kábrt je kapitola sama pro sebe, ztracený případ.
Uz jsem tu dlouho nic nedaval. Je to uz par tydnu, ale udelal jsem si vylet za @Max6 a ...
Zobrazit přílohu 12430
EBC TurboGroove na predku i zadku. EBC YellowStuff na predku (u zadku se ceka, az YS zacnou vyrabet pro muj model s elektronickou parkovaci brzdou).
Brzdit to určitě bude super a když to nebudeš drtit na okruhu jak já, tak i vydržej, ale počítej s tim, že ti z kol dost rychle zmizí ta červená a celý budou matně černý
Tak to pak napis sem jestli uz budou dostupne...taky bych je asi vzalUz jsem @Max6 kontaktoval