Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nebudeš, jedu taky. ? Dvouhodinová cesta, alespoň auto po delší době proženu ?Já jedu, tak snad tam nebudu sám ?
To je škoda,taky jedu mx.Zimovat budu až příští týden.?Myslel jsem, že dojedu, mxo eště nejni zazimované, ale su jakýsi nascípaný ??, tož si to užijte ?
Ja jsem od srazu japonských aut v srpnu auto neumýval, musel jsem ?Já přijedu, ale snad se mi nebude nikdo smát auto jsem chtěl umývat teď, ale nějak mi do toho déšť hodil vidle takže tam bude za ošklivé káčátko
@HHBotaMyslel jsem, že dojedu, mxo eště nejni zazimované, ale su jakýsi nascípaný ??, tož si to užijte ?
Zrovna Mikeše jsem chtěl vidět naživo , když na silnici jsme se eště nepotkali, já doufám , že eště aspoň 14 dní se bude dát v pohodě jezdit ?To je škoda,taky jedu mx.Zimovat budu až příští týden.?
Podívej já ráno před deštěm byl aspoň na wapce, ale než tam z Opavy dojedu tak to asi nebude poznat ?Já přijedu, ale snad se mi nebude nikdo smát auto jsem chtěl umývat teď, ale nějak mi do toho déšť hodil vidle takže tam bude za ošklivé káčátko
Tak, moje 2 dny po vosku, a uz to taky nejde poznat ? jak je zasypana ?Podívej já ráno před deštěm byl aspoň na wapce, ale než tam z Opavy dojedu tak to asi nebude poznat ?
Vystrč ho ven ono se to umyje.??Já přijedu, ale snad se mi nebude nikdo smát auto jsem chtěl umývat teď, ale nějak mi do toho déšť hodil vidle takže tam bude za ošklivé káčátko
No letos jsem moc Miat nepotkal.Asi jsem jezdil v blbou dobu.?@HHBota
Zrovna Mikeše jsem chtěl vidět naživo , když na silnici jsme se eště nepotkali, já doufám , že eště aspoň 14 dní se bude dát v pohodě jezdit ?
To tak byvá,navoskuješ a hned prší.?Tak, moje 2 dny po vosku, a uz to taky nejde poznat ? jak je zasypana ?
Stojí venku, garáž nemám ale disky déšť neumyjeVystrč ho ven ono se to umyje.??
Jo, zákon schválnosti ?To tak byvá,navoskuješ a hned prší.?
Jezdil jsem celé jaro aj léto Kyjovsko,Hodonínsko , Hradiště ,Brno ,Zlin ,potkával jsem plno miat ,ale ještě žádnou z klanu ?No letos jsem moc Miat nepotkal.Asi jsem jezdil v blbou dobu.?
No jo,to je můj region.?Kromě Brna jsem to taky tak jezdil.Jezdil jsem celé jaro aj léto Kyjovsko,Hodonínsko , Hradiště ,Brno ,Zlin ,potkával jsem plno miat ,ale ještě žádnou z klanu ?