• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Buchlovské kopce 2022

Přijedete?

• Ano

Hlasy: 5 35,7%
  • Možná

Hlasy: 9 64,3%

• Celkem voličů
    14
Pečlivě sledují předpověď a vypadá to, že odpoledne už by nemuselo pršet... alespoň ne moc.? Já bych to risknul.

Myslel jsem, že dojedu, mxo eště nejni zazimované, ale su jakýsi nascípaný ??, tož si to užijte ?

Myslel jsem, že dojedu, mxo eště nejni zazimované, ale su jakýsi nascípaný ??, tož si to užijte ?
To je škoda,☹️taky jedu mx.Zimovat budu až příští týden.?

Já přijedu, ale snad se mi nebude nikdo smát :D auto jsem chtěl umývat teď, ale nějak mi do toho déšť hodil vidle :D takže tam bude za ošklivé káčátko :D

Já přijedu, ale snad se mi nebude nikdo smát :D auto jsem chtěl umývat teď, ale nějak mi do toho déšť hodil vidle :D takže tam bude za ošklivé káčátko :D
Ja jsem od srazu japonských aut v srpnu auto neumýval, musel jsem ?

@HHBota
To je škoda,☹️taky jedu mx.Zimovat budu až příští týden.?
Zrovna Mikeše jsem chtěl vidět naživo , když na silnici jsme se eště nepotkali, já doufám , že eště aspoň 14 dní se bude dát v pohodě jezdit ?

Podívej já ráno před deštěm byl aspoň na wapce, ale než tam z Opavy dojedu tak to asi nebude poznat ?

Vystrč ho ven ono se to umyje.??

@HHBota

Zrovna Mikeše jsem chtěl vidět naživo , když na silnici jsme se eště nepotkali, já doufám , že eště aspoň 14 dní se bude dát v pohodě jezdit ?
No letos jsem moc Miat nepotkal.Asi jsem jezdil v blbou dobu.?

No letos jsem moc Miat nepotkal.Asi jsem jezdil v blbou dobu.?
Jezdil jsem celé jaro aj léto Kyjovsko,Hodonínsko , Hradiště ,Brno ,Zlin ,potkával jsem plno miat ,ale ještě žádnou z klanu ?

Jezdil jsem celé jaro aj léto Kyjovsko,Hodonínsko , Hradiště ,Brno ,Zlin ,potkával jsem plno miat ,ale ještě žádnou z klanu ?
No jo,to je můj region.?Kromě Brna jsem to taky tak jezdil.

Back