• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Chyba P0421 a nefunkční zadní senzory

No zvláštní je, že se nebaví o možnosti v rámci záruky auto vrátit kvůli "skrytým závadám" to by bylo asi první co by mne napadlo pokud bych měl auto opravdu pár dní doma....nebo že by to bylo z áček a byl v tom háček?
pokud by to bylo z Áček,tak by tuhle poruchu pokryla Carlife.Taky jsem ji využil k plné spokojenosti.Jednalo se o vadný spínač voliče AT u GJ.

Hlavně pán asi nechápe význam spolehlivosti. Pokud je věc používaná tak jak byla vyrobena a určena tak mezi auty mazda patří na vrchol žebříčku dlouhodobě jako většina Japoncu. Pokud ale koupím věc či auto léta používanou někým jiným tak nikdy a nikdo nemůže zaručit že spolehlivost bude stále. Pokud se dotyčný choval k auto jako prase nebo dělal co neměl tak selže cokoli a vždycky. To není věc důvěry ve spolehlivosti ale přístupu majitelů. Chcete mít plnou záruku spolehlivosti? Kupte auto od novoty a používejte tak jak by se patřilo a udržujte pravidelný servis.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Hlavně všem asi děkuji za skvělé názory, katalyzátor opravený volná sonda na pozici 1,po cca 200km závada se nevyskytla ale pokračujte ve skvělých radách.

Slyšels někdy přísloví: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá."? Tak si představ, že tohle forum je les...

Hlavně všem asi děkuji za skvělé názory, katalyzátor opravený volná sonda na pozici 1,po cca 200km závada se nevyskytla ale pokračujte ve skvělých radách.
Hlavne nech ti auto slúži keď už to máš spravené. Mám rovnaký rok aj motorizáciu a nedám na to auto dopustiť. Daj mu aj ty šancu a uvidíš že budeš spokojný. Sú to super autá. Mazdy buď miluješ alebo nenávidis.

Odoslané z 23030RAC7Y pomocou Tapatalku

Křišťálová koule někdy selže... ;) Už tu byli tací, co udělali P0421 na mnohem víc zánovním autě jen nadměrným používáním VIFu.

Back