• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

diesel Cvakamie súbežne s otáčkami motora

Samuel27

nový člen
3
Zdravim z motora mi ide cvakanie ktore ide súbežne s otáčkami motora ( pri pridavani a tak) nevie niekto co to moze byt? v pondelok mam servis len som prec z domu a neviem ci to vydrzi ci nie. Mam aj video ale nejde tu oridat. Ide to niekde spod krytu motira nam taky dojem. Mazda 6 2.2 2014. Vacka vstreky. rozvody olejove cerpadlo retaz atd atd bolo menene pred rokom. Inak auto slape necitit na nom nic okrem zvuku

s otackami sa to zrychluje a naopak

rozbite lozisko na ojnici a rozbita kľuka. Motor cely v cajchu. Predal som to prec za smiesnu sumu a pritom som pred rokom do neho dal 8 litrov. Tie motory su odpad
Vďaka, škoda že sem nejde nahrat to video , mám ten samý motor ,vůli na turbe a plus tam za jazdy nieco zacalo cvakat pod kapotou a ja mám dilema či to začalo robit to turbo alebo odchádza klika.

Back