• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

diesel D254 - cvakani pri volnobehu

• Vlákno založil Vlákno založil emkei
  • Datum založení Datum založení

emkei

nový člen
Zprávy
17
Chtel jsem se zeptat, zda jste se nesetkali s cvakanim od motoru pri volnobehu. Zatim jsem to zaznamenal poprve, ale to asi tim, ze jsem mel okenka zcela stazena a bez hudby. Po ujeti cca 5 km jsem zastavil a uslysel cvakani - jak N, tak P pozice. Po ujeti 500 metru a zastaveni jiz nebylo cvakani slyset. Motor studeny nebyl - cca hodinu predtim jsem jel 200 km. Ma cena resit, nebo cekat na dalsi projev? Dekuji.

Vstřikování močoviny by to mohlo být. Na GL je nejvíc slyšet pokud se otevřou dveře spolujezdce.

Chtel jsem se zeptat, zda jste se nesetkali s cvakanim od motoru pri volnobehu. Zatim jsem to zaznamenal poprve, ale to asi tim, ze jsem mel okenka zcela stazena a bez hudby. Po ujeti cca 5 km jsem zastavil a uslysel cvakani - jak N, tak P pozice. Po ujeti 500 metru a zastaveni jiz nebylo cvakani slyset. Motor studeny nebyl - cca hodinu predtim jsem jel 200 km. Ma cena resit, nebo cekat na dalsi projev? Dekuji.
zdravim,mam podobny problem ,jednou za tri starty mi to taky cvaka,je to pod tim plastovym krytem ventiloveho vika vlevo nahore v rohu vedle nalevaciho vika na olej,v servisu jsem byl dvakrat,vzdy to prohledli ale nic nenasli,tyhle motory,2,5benzin194G r.v.2018 najeto 72 tis.pry to delaji,nic se pry nemuze stat ani nic neznicim ci neulomim,delaji to hydrostely pry zalezi jak se oleji chce natlakovat hydrostely,jsou automaticke,i kdyz mi je pry vymeni tak to bude delat porad,vzdy po startu kdyz ujedu cca 3-4 km to prestane a pak uz to neudela

Back