dr-zelenka
výkonný člen KLANu
- 265
Tak bohužel, nefunguje s Forscan Lite, Torque funguje normálně. Neví někdo co s tím? Mobil je Samsung Galaxy S10e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Asi z českého skladu. Milá to věcjá jsem už dnes taky před fází testování, mám variantu WiFi a dost mě dostalo, že jsem v úterý večer objednal z Alíka (CZ sklad) a dnes to dorazilo.... Mazec
Zobrazit přílohu 32382
iCar 2, verze pro BluetothTak bohužel, nefunguje s Forscan Lite, Torque funguje normálně. Neví někdo co s tím? Mobil je Samsung Galaxy S10e.
tak už otestováno (iPhone 11, iOS 14.3), hodnoty čte, teď ještě musím trochu nastudovat jak si na dashboard vynést to zajímavé... Co tam máte vy?já jsem už dnes taky před fází testování, mám variantu WiFi a dost mě dostalo, že jsem v úterý večer objednal z Alíka (CZ sklad) a dnes to dorazilo.... Mazec
Zobrazit přílohu 32382
@OMAN. To mi přijde jako velká krabice, ten tvůj scanner. Na kolik to vyšlo?
tuto :@Alda1234 co máš za obd čtečku ? Dneska je internet plnej pofidérních krabiček za pár korun
pokus číslo dva, snad to bude fungovat :@Alda1234 odkaz mě hodí na přihlašovací stránku ne na produkt
jj páčka je přepínač hs/ms can. Nevím co dál bych mohl zkoušet, sw je ok, převodník sw najde, ale s autem se to nespojí, mám to na HS, ale zkoušel jsem i MS. Máš nějaký odkaz na ozkoušený převodník za nějaký rozumný peníz ? Krabičku jdu rozlousknout.@Alda1234 tak tohle vůbec neznám. Předpokládám že ta páčka je na přepnutí MS-CAN. Zkoušej dál, případně tu krabičku rozšroubuj jestli uvnitř vůbec něco je.
Dík, mám to primárně k počítači, takže můžu brát kteroukoliv verzielektrika - Diagnostika - OBD adaptéry a aplikace
Povinná výbava každého mazdaře: Adaptéry: Vgate Vlinker FS (HS CAN i MS CAN): https://www.aliexpress.com/item/1005005546203973.html Vgate vLinker FS USB (HS CAN i MS CAN) https://www.aliexpress.com/item/1005003116796694.html Vgate Vlinker MC+ (HS CAN i MS CAN) - pro ty co občas potřebují...www.mazdaklan.cz
Do týdne z českého skladu máš doma tu iCar2. Plno členů ji tady má a funguje.