- 6 514
Dnes už samozřejmě FD+...Doporučil byste znovu to samé, nebo toto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dnes už samozřejmě FD+...Doporučil byste znovu to samé, nebo toto?
A nebo tento?Jo, včera na @trubka32 GH mi šel až třetí adaptér. Asi je to vymačkané... CX-7 občas taky.
Moc děkuji za doporučení.Dnes už samozřejmě FD+...
V aplikaci na telefonu jenom prohlížíš. Na PC s placenou licencí už můžeš dělat vícero věcí a jaký adaptér potřebuješ najdeš určitě v tomto vlákně taky.Bluetooth 3.0/4.0/WiFi volte podle toho, jestli máte Android nebo iOS, iOS neumí zařízení Bluetooth 3.0 připojit jako COM port, umí jen Bluetooth 4.0 a WiFi.
Dobře, pročetl jsem celé vlákno o tom žádná. Jen se ujišťuji, zda tento adaptér podporuje tedy přes PC programování. A ještě jedna věc. Je lepší s BT nebo WiFi?Hned první příspěvek, víc v tom nehledej
V aplikaci na telefonu jenom prohlížíš. Na PC s placenou licencí už můžeš dělat vícero věcí a jaký adaptér potřebuješ najdeš určitě v tomto vlákně taky.
Zdravím a přeji hodně štěstí do nového roku. Co máš za auto, resp. jaký rok?Dobře, pročetl jsem celé vlákno o tom žádná. Jen se ujišťuji, zda tento adaptér podporuje tedy přes PC programování. A ještě jedna věc. Je lepší s BT nebo WiFi?
Také přeji všem vše nej do nového roku. Mám to v popisu M6 2.2D 2014Zdravím a přeji hodně štěstí do nového roku. Co máš za auto, resp. jaký rok?
Ve Forscanu (i přes mobil) jde dát povel Reset u jednotlivých jednotek.gottas mám dotaz : lze přes diagnostiku ( u mazda 6 GJ 2014 ) něco jako tovární nastavení ?
to jsem našel ale potřeboval bych kompet továrnu - ( něco se mi nevypne a vytlouká baterku při nižším napětí jednotka odpojí vše - po nastartování vše resetováno - potom znova dokola )Ve Forscanu (i přes mobil) jde dát povel Reset u jednotlivých jednotek.
Případně použij OBD-II gauge, ECT a EOT u Mazdy zobrazí bez problémů:Ake PID treba vytvorit na sledovanie teploty oleja na motoroch Skyactiv G120 88kw ? ... Resp da sa zobrazit teplota oleja? Skusil som Car Scanner , Scanmaster a nepodarilo sa mi to.
www.forscan.orgMožná se zeptám jako blbec,ale kde se dá ten FORScan stáhnout?Na google play jsme ho nenašel.?Byl by nějakej odkaz prosím?