Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ty ho nemas, co? Ja ho v BN pouzivam od podzimu do jara takrka porad - je to silne navykove! Ten volant nikdy nevyvine teplotu, ktera by byla vylozene neprijemna. Ja bych zasel i dal a chtel bych vyhrivanou radicku! Jo a parkuji v garazi.Vyhrievaný volant bude asi dobrá vec ale reálne kolko krát by to vedel oceniť bežný človek žijúci v našich končinách kde už nie sú zimy zimami a keď aj tak možno nejaký zimomraví jedinec. Nasmerujem si fukare smerom na volant a do 3 min ho mám vyhriaty k spokojnosti a zase keď je moc teplí je to až nepríjemné. A dorábať to dodatočne to by ma ani nenapadlo.
Však to, aj ja parkujem v garáži. Návykové verím to je pochopiteľné. Len tí čo ich vidím na križovatkách zo zahmlenými oknami a pritom sú to autá vyššej kategórie a možno si aj hrejú volanty ale triviálne vyhrievanie zadného okna a bočných nevedia správne používať je im cudzie alebo aj ho nechcú. A nie je to žiadny luxus ale bezpečnostný prvok. Hold sme už nejaký rozmaznaný a zabúdame čo je prioritné pre nás ale aj pre ostatných.Ty ho nemas, co? Ja ho v BN pouzivam od podzimu do jara takrka porad - je to silne navykove! Ten volant nikdy nevyvine teplotu, ktera by byla vylozene neprijemna. Ja bych zasel i dal a chtel bych vyhrivanou radicku! Jo a parkuji v garazi.
Přesně řečeno. Je to za mě také "nice to have" a ne "must to have". Když to člověk má, tak to používá, ale obešel by se i bez toho.Já ho mám v M6 a pouštím si ho takřka každý den. Takže za mě "nice to have" věc v autě.
Tak to ani náhodou. Ty jsi snad ještě mladej, nebo co!Vyhřívaný volant je za mě lepší než vyhřívané sedačky.
Když si dáš do podpisu, co máš za auto a jakou má výbavu, tak to lidem pak usnadní orientaci v podobnejch dotazech. Ne každej si pamatuje, že máš krásnou červenou BP (i když vím, v jaké sekci se nacházíme - spíš teď tedy narážím na tu výbavu)Už jsem to tu asi někde naťuknul, ale zeptám se "oficiálně". Přestože mi Mazda servis odpověděl negativně - je nějaká možnost montáže vyhřívaného volantu?