Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak SD karta souvisi s mobilem? Kvuli navigaci? Tak si tu kartu kup na ebay, pripadne na aliku za zlomek ceny, ne?Ahoj, mám nově CX3. Kupoval jsem ji v AAA a ty smradi mi k tomu nedali SD kartu. V Mazdě stojí 17k. Takže hledám držák na telefon. Protože ta obrazovka v autě mi je ničemu, neměl by někdo tip na držák, který upevním před obrazovku prosím? Předem díky za návrhy. S pozdravem Aleš
Pokud ti smradi k tomu nedali SD kartu a auto má původní licenci vázanou na VIN, stačí za nějakých 1500 v servisu koupit náhradní.Ahoj, mám nově CX3. Kupoval jsem ji v AAA a ty smradi mi k tomu nedali SD kartu. V Mazdě stojí 17k. Takže hledám držák na telefon. Protože ta obrazovka v autě mi je k ničemu, neměl by někdo tip na držák, který upevním před obrazovku prosím? Předem díky za návrhy. S pozdravem Aleš
No v Mazda servisu mi řekli, že nová stojí 17,5k. Pak mi navrhi, abych si koupil carplay a kopíroval na obrazovku telefon, za to chtějí 5,5k Kč.Pokud ti smradi k tomu nedali SD kartu a auto má původní licenci vázanou na VIN, stačí za nějakých 1500 v servisu koupit náhradní.
To jsou teda darebáci, že se tě v Béčkách nezeptali co vlastně chceš...Ahoj, mám nově CX3. Kupoval jsem ji v AAA a ty smradi mi k tomu nedali SD kartu. V Mazdě stojí 17k. Takže hledám držák na telefon. Protože ta obrazovka v autě mi je k ničemu, neměl by někdo tip na držák, který upevním před obrazovku prosím? Předem díky za návrhy. S pozdravem Aleš