• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Errory assistentů

Nigfire

výkonný člen KLANu
Zprávy
128
Ahoj, loni na mě začaly vyskakovat tyhle errorry. Jel jsem tehdy do servisu, a hlášku "dirver attention alert" tedhy jen vyresetovali a pak mi vyměnili jeden údajně vadnej parkovací senzor... Rok se s rokem sešel, a jsem tam kde jsem byl... Nemáte někdo nápad čím by to mohlo bejt? Zkusil jsem ošplíchnout auto na myčce aby byly senzory čistý, ale nepomohlo to.

20250104_115324.jpg 20250104_115315.jpg

Poslední úprava moderátorem:
To chce přes diagnostiku vyčíst konkrétní kód chyb. Tohle jsou moc všeobecný hlášky.

Forscan už na android neprodává licence... Zkusil jsem včera aspoň demo apku se svým lowcost obd adaptérem co jsem si kdysi koupil z alíka, ale vůbec se nechytla. Jiný apky adaptér sice rozpoznaly, ale chybu neuměly načíst... Tažke hádám že zítra začnu obvolávat servisy :confused:

Forscan už na android neprodává licence... Zkusil jsem včera aspoň demo apku se svým lowcost obd adaptérem co jsem si kdysi koupil z alíka, ale vůbec se nechytla. Jiný apky adaptér sice rozpoznaly, ale chybu neuměly načíst... Tažke hádám že zítra začnu obvolávat servisy :confused:
Stále můžeš použít FORScan pro Windows.

Lze použít licence pouzita při registraci, pokud nemáš, tak zkus pohledat někoho v okolí

Back